Salgını takan yok!

SAĞLIK Bakanı Fahrettin Koca'nın Diyarbakır'da dikkat çektiği koronavirüslü hasta sayısındaki artışa rağmen sosyal mesafe ve maske tedbirlerine çoğunlukla uyulmazken, çocuklar da yasağa ve salgın riskine rağmen Anzele suyuna girmeyi sürdürüyor.

Haberler 10.08.2020 - 00:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

SALIK Bakan Fahrettin Kocann Diyarbakrda dikkat çektii koronavirüslü hasta saysndaki arta ramen sosyal mesafe ve maske tedbirlerine çounlukla uyulmazken, çocuklar da yasaa ve salgn riskine ramen Anzele suyuna girmeyi sürdürüyor.

SALGIN RSKNE RAMEN

Salk Bakan Kocann uyarlarna ramen Diyarbakrda koronavirüs vaka saysndaki art devam ediyor. Kent genelinde, özellikle ara sokaklarda maske ve sosyal mesafe kuralna uyulmad gözlenirken, Sur ilçesine bal Melikahmet Mahallesinde bulunan Anzele Parkndaki girilmesi yasak süs havuzu, scak havann da etkisiyle serinlemek isteyen çocuklarla doldu.

SOSYAL MESAFE VE MASKE

Bazlar ailesiyle bazlar arkadalaryla gelen çocuklarn, sosyal mesafe ve maske kuralna uymamas dikkat çekti. Salgn riskiyle kar karya kalan çocuklar, serinlemek için havuza geldiklerini ve çok elendiklerini söyledi.

Kentin farkl ilçelerinden yüzmek için gelen çocuklar, parka polis geldii zaman kaçtklarn sonra geri döndüklerini ve koronavirüsten fazla korkmadklarn dile getirdi. çocuklarn süs havuzuna getiren ebeveynlerin de gölgede oturarak, sosyal mesafe ve maske kuralna dikkat etmedii görüldü.

Ana Sayfaya Git