Saniyelerle kurtuluş!

DİYARBAKIR'da başka otomobilin arkadan çarpmasıyla kontrolden çıkan otomobilin köprülü kavşaktan alt yola düştüğü ve 6 kişinin yaralandığı kaza anı, güvenlik kameralarına yansıdı. Kaza sırasında, kavşakta yolun karşısına geçmeye çalışan 3 genç ile alt yoldaki kaldırımda pusetle yürüyen kadın, otomobilin altında kalmaktan saniyelerle kurtuldu.

Haberler 23.03.2019 - 09:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kaza, geçen çaramba günü Diyarbakr- anlurfa karayolunda meydana geldi. Umut Karata yönetimindeki 23 TD 487 plakal otomobil, Park Orman köprülü kavanda önünde ilerleyen Mehmet çetinin kulland 34 KHJ 23 plakal otomobile çarpt. çarpmayla kontrolden çkan çetinin otomobili bariyerleri ap alt yola dütü. Alt yolda ters duran aracn sürücüsü Mehmet çetin ile yannda bulunan ei Gülay, kzlar 3 yandaki Bejna Naz ve 10 aylk Reyna ile dier aracn sürücüsü Umut Karata ve yoldan geçen ismi örenilemeyen 1 kii yaraland. hbarla gelen salk ve itfaiye ekiplerinin çalmasyla araçlardan çkarlan yarallar ambulanslarla kentteki hastanelere götürüldü. Acil servislerde tedaviye alnan yarallarn salk durumlarnn iyi olduu belirtildi.

SANYELERLE KURTULDULAR

kisi çocuk, 6 kiinin yaraland kaza an ise güvenlik kameralarna yansd. Görüntülerde, kavaktan dönmeye çalrken arkasndan gelen aracn çarpmasyla kontrolden çkan otomobilin, bariyerleri ykp alt yola dütüü görülüyor. Kaza srasnda kavakta yolun karsna geçmeye çalan 3 genç ile alt yoldaki kaldrmda pusetiyle yürüyen kadnn, düen otomobilin altnda kalmaktan saniyelerle kurtulmas da görüntülere yansd.

Ana Sayfaya Git