Şanlıurfa’da, öldürülen kızın kızkardeşi ile babası tutuklandı

ŞANLIURFA'da 19 yaşındaki Ceylan Badem, evde ensesinden tabancayla vurularak öldürüldü. Başlatılan soruşturma kapsamında, ablasını vuran 14 yaşındaki kızkardeş Berivan ile ile cinayeti azmettirdiği iddia edilen baba Mustafa Badem tutuklandı.

Haberler 25.11.2016 - 09:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Geçen pazartesi günü Yakubiye Mahallesinde silah sesi duyanlar, gittikleri ve kimsenin bulunmad Badem ailesinin evinde Ceylan Bademi kanlar içerisinde buldu. Vatandalarn ihbaryla eve gelen polis inceleme balatrken, salk ekiplerinin kontrolünde Ceylan Bademin ensesine sklan kurun nedeniyle öldüünü belirledi.

Olay soruturan polis, bu srada mahalleden uzaklamaya çalan Ceylann annesi Cemile, babas Mustafa, aabeyi ahin, kzkardei Berivan ve yengesi Gülbahar Bademi gözaltna ald.

CNAYET BERVAN ÜSTLEND

çocuk ube Müdürlüünde sorgulanan üphelilerden Berivan Badem, ablasn kendisinin öldürdüünü itiraf etti. Ablasnn sk sk, ailesinin istemedii cezaevine giren Hamit Y. ile görütüünü ve olay günü de ayn nedenle evde tartma çktn söyleyen Berivan Badem, kendisinin de bu nedenle tabancayla cinayeti ilediini öne sürdü.

BABA- KIZ TUTUKLANDI

Ailenin dier fertleri ise Asayi ube Müdürlüünde yaplan sorgulamalarnda suçsuz olduklarn ifade etti. Sorgulamas tamamlanan üpheliler, öle saatlerinde adliyeye sevk edildi. Savclk ifadelerinin ardndan nöbetçi mahkemeye çkarlan Berivan Badem kasten adam öldürme, baba Mustafa Badem ise cinayete azmettirme suçlarndan tutukland. arak cezaevine gönderildi.

Mahkeme dier üpheliler anne, aabey ve yengeyi ise tutuksuz yarglamak üzere serbest brakt.

Ana Sayfaya Git