Şefkat eli okullu yaptı

Anne ile babaları tarafından terk edilen okul çağındaki çocuklara şefkat eli uzandı. Bağlar Belediyesi. yaşları 7 ile 14 arasında değişen çocukların giysi ihtiyaçlarını karşılayarak yüzleri güldürüldü.

Haberler 18.11.2021 - 00:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, bir mahalle ziyareti srasnda anne ve babalar tarafndan terk edildikleri için babaannelerinin yannda yaadklarn örendii çocuklarn yürek burkan hikayesine duyarsz kalmad. Beyolunun talimatyla, yalar 7 ile 14 arasnda deien çocuklarn giysi ihtiyaçlar karlanarak yüzleri güldürüldü.

Torunlarna sahip çkan babaanne H.P,Bakanmz büyük bir samimiyet ve efkat göstererek bizi ve çocuklar onure etti. çocuklarn duasn kazand ifadelerini kulland.

BELEDYENN MAAZASINDA MSAFR EDLEREK HTYAçLARI KARILANDI

Anne ve babalar ayr olduu için babaannelerinin yannda yaayan çocuklarn bedenini starak gönüllerini kazanan hareket Balar Belediyesinden geldi. Belediyenin Gün Giyim Maazasna davet edilen çocuklarn tüm giysi ihtiyaçlar çocuklarn talebi ve beenilerine göre karland.

Belediye görevlileri tarafndan scak bir ilgi ile karlanan çocuklar, maazada beendikleri ürünleri klk ihtiyaçlarna göre temin edilerek mutlu bir ekilde arlanarak ayn duygularla uurland.

Balar Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü Cengiz Güne ve AK Parti Balar Kadn Kollar Bakan Fatime Alaku,Gençlik Festivali nedeniyle Ankarada bulunan Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolunu temsilen giysi ihtiyaçlarn çocuklara takdim etti.

Mutluluklar gözlerinden okunan çocuklar büyük bir heyecanla giysi hediye paketlerini alarak babaanneleriyle beraber neeli bir ekilde maazadan ayrld.

ALLAHA çOK ÜKÜR, BÖYLE VCDANLI DARECLER VAR

Torunlarn sahiplenmesi nedeniyle takdir toplayan babaanne H.P, Bakan Beyolunun örnek bir idareci görüntüsü çizerek ilçede ihtiyaç sahibi vatandalarn evlerini ziyaret ettiini ve yaadklar bu sorunun da ev ziyareti srasnda gündeme geldiini ifade ederek,çocuklarn durumunu bizzat kendisi görerek tespit etti. Hepsini tepeden trnaa giydireceiz dedi. Allah raz olsun bu sözünü hemen yerine getirdi. Ayakkabdan klk mont ve kazaklara kadar her eyi karladlar. çocuklar misafir ettiler burada. çocuklar ne beendiyse en kalitelisinden verdiler. O kadar çok mutlu oldu ki çocuklar kelimelerle anlatamam. yi ki böyle vicdanl, merhametli, halkn faydasn düünen idareciler var. Anne ve babalar ayr olduu için torunlarm benim yanmda kalyor. Onlar çok seviyorum. Onlar mutlu olunca ben de çok mutlu oldum. dedi.

Ana Sayfaya Git