Seher'e yardım elini uzattılar

Diyarbakır Valisi Karaloğlu'ndan 16 yaşındaki Seher'in eğitimine destek

Haberler 19.08.2021 - 00:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Valisi Münir Karalolu, dar gelirli Hubel ailesinin 16 yandaki kzlar Seherin eitimini sürdürmesi için destek olacaklarn söyledi.

Memduh ve Zinet Hubel ile kzlar Seheri makamnda kabul eden Vali Karalolu, burada aile ile bir süre görütü.

Karalolu, burada yapt konumada, özellikle kzlar olmak üzere çocuklarn okula gitmesi için her eyi seferber ettiklerini söyledi.

ETMNE DESTEK

Hubelin eitimine devam etmesi için ellerinden gelen her eyi yapacaklarn söyleyen Karalolu, Kz çocuklar okusun diye bir gayretimiz var. nallah Seher de okusun hedefi olan polislie de ulasn. Biz destek verelim, anne ve baba olarak siz de destek olun. Bütün gayretimiz, bütün amacmz Diyarbakrl gençlerin daha çok eitimden istifade etsinler, daha çok güzel eitim alsnlar. Ülkelerine, milletlerine, ailelerine faydal birey olsunlar. ifadelerini kulland.

Yeni eitim-öretim ylnda 10. snfta okuluna devam edecek olan Seher Hubel de hayatta baz zorluklarla karlanca okumann önemini daha iyi anlayabildiini belirtti.

Okumay çok istiyordum. diyen Hubel, Vali beye çok teekkür ediyorum. Artk hayallerime kavuabileceim, çok mutluyum. Bütün devlet yetkililerine teekkür ediyorum, bu imkan verdikleri için. eklinde konutu.

Vali Karalolu, ziyaretin ardndan Hubele içinde krtasiye malzemesi olan çanta ile tablet ve kitap hediye etti.

Ana Sayfaya Git