Şehit aileleriyle iftar buluşması

Vali Aksoy "Temennimiz terörü en kısa sürede bitirmektir. Terörle mücadele konusunda her noktada büyük bir kararlılıkla çalışmalar sürdürülüyor" dedi.

Haberler 03.06.2017 - 10:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR - Diyarbakr Valisi Hüseyin Aksoy, ehit aileleri ve gazilerle iftarda bir araya geldi.

Aksoy, Diyarbakr Valilii ile Aile ve Sosyal Politikalar l Müdürlüünce bir düün salonunda düzenlenen iftar programnda, ehit ailelerinin kendilerine emanet olduunu söyledi.

ehit ve gazi ailelerinin sorunlaryla ilgilenme noktasnda devletin bütün kurumlarnn kaplarnn sonuna kadar açk olduunu belirten Aksoy, ehitlerimizin ve gazilerimizin ailelerine, onlarn sorunlarnn çözümüne ve her türlü destei vermek bizim görev ve sorumluluumuzdur. dedi.

Terör konusunda bütün kurumlarn uyum içinde ve kararl ekilde mücadele ettiklerini anlatan Aksoy, terörü en ksa sürede bitirmeyi amaçladklarn kaydetti.

TERÖRLE MÜCADELE

Aksoy, terörle mücadele konusunda her noktada büyük bir kararllkla çalmalarn sürdürüldüünü dile getirerek, Polisimiz, askerimiz, korucumuz ve tüm güvenlik birimlerimizle halkmzdan aldmz destekle terörle olan bu mücadeleyi sonuna kadar sürdürmekte kararlyz. ifadelerini kulland.

ehit yaknlar, gaziler ve ailelerine çeitli hediyeler verildi.

ftar programna, AK Parti Diyarbakr Milletvekili Ebubekir Bal, çileri Bakanlnca Diyarbakr Büyükehir Belediye Bakan olarak görevlendirilen Cumali Atilla, Cumhuriyet Basavcs Kamil Erkut Güre, Jandarma Bölge Komutan Tümgeneral Musa çitil, l Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talip Gül, Diyarbakr Aile ve Sosyal Politikalar l Müdürü Halit Açar, vali yardmclar ve ilçe kaymakamlar da katld.

Ana Sayfaya Git