Seni kandırıyorlar

Çocukları PKK tarafından kaçırılan 253 ailenin HDP il binası önündeki evlat nöbeti 869´üncüi günde de devam ediyor.

Haberler 18.01.2022 - 03:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda çocuklar terör örgütü PKK tarafndan kaçrlan aileler, 3 Eylül 2019dan itibaren HDP l Bakanl balattklar evlat nöbeti 869 gündür devam ediyor. lk nöbet tutan Hacire Akar ile birlikte çocuklarna kavuan aile says 33 oldu.

2015 ylnda Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi örencisiyken 19 yanda kaçrlan olu Mikail için eylem yapan Yusuf Erdinç, teslim olmas yönünde çarda bulundu. Olu Mikail dönmeden evlat nöbetine son vermeyeceini belirten Yusuf Erdinç, unlar söyledi.

SEN KANDIRIYORLAR

Olum Mikail Erdinç stanbul Marmara Üniversitesinde Hukuk okuyordu. 2015te olumu kaçrdlar. 2015ten bu yana peindeyim, bulamadm. Var mdr, yok mudur, nerededir, haber alamyorum. Olum için HDP l Binas önüne nöbet tutuyorum. Ben buradan olumu çaryorum. Olum ben seni okuttum. Devletin, bayran ve bizim için. Eer pimansan ki muhakkak pimansn brak gel. Oras senin yerin deil, Senin yerin Türkiye Cumhuriyetidir. Seni kandryorlar, diyorlar ki Sen gidersen orada sana ceza verirler, sana ikence edecekler, bilmem ne yaparlar. Öyle bir ey yoktur. imdiye kadar 33 çocuumuz geldi. Hepsi evlerine gittiler. Sen de gidersin evine, hiç merak etme. Yine senin arkandaym. Oras senin yerin deil, sen okumu bir adamsn. Etrafna bak, HDP milletvekillerinin çocuklar var mdr, neredeler, Avrupaya gitmiler okuyorlar. Seni ne yaptlar, senin elindeki kalemi krdlar kalemin yerine silah verdiler.

Ana Sayfaya Git