Şerifa, elektrik akımına kapılmış

Diyarbakır'da, 7 gündür haber alınamayan ve evine yaklaşık 10 kilometre mesafede cesedi bulunan Şerifa Çiçek (23), toprağa verildi.

Haberler 21.12.2021 - 10:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR(SÖZ)- Kendisinden 7 gündür haber alnamayan ve evine yaklak 10 kilometre mesafede önceki gün cesedi bulunan erifa çiçek (23), topraa verildi. çicekin ön otopsi raporunda yüksek gerilim hattnda elektrik akmna kaplmas sonucu yaamn yitirdii örenildi.

K çOCUK ANNES

Yeniehir ilçesi Üçkuyular Mahallesinde yaayan Mehmet çiçek, 6 yllk ei erifa çiçekten 12 Aralktan beri haber alamadn söyledi. Kz Esmann (4) telefon ile kendisini aramas ile iten izin alarak eve dönen Mehmet çiçek, 3 aylk olu Enes ile kzn yalnz bana bulduunu belirtti.

BR HAFTADIR KAYIPTI

Einin cep telefonunu kzna verip, evden ayrldn örenen çiçek, yaknlarna durumu bildirdi. Mahallede eini arayan çiçek, sonuç alamaynca da polise haber verdi. Polis ekipleri, kayp erifa çiçekin bulunmas için çalma balatt.

CANSIZ BEDEN BULUNDU

erifa çiçekin evine yaklak 10 kilometre mesafede Yeniehir ilçesi Dokuzçeltik Mahallesinde yüksek gerilim hattna bakm ve onarm için gelen ekipler, elektrik direinin altnda bir kadnn hareketsiz yattn gördü.

YÜKSEK GERLM HATTI

hbar üzerine olay yerine salk, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Salk ekipleri, yaptklar kontrolde kadnn öldüünü tespit etti. Yaplan incelemede, cesedin erifa çiçeke ait olduu belirlendi.

CENAZE TOPARA VERLD

Olay yerinde yaplan incelemenin ardndan çiçekin cenazesi, otopsi için Adli Tp Kurumu morguna götürüldü. Burada yaplan ön otopsi raporunda genç kadnn yüksek gerilim hattnda elektrik akmna kaplarak yaamn yitirdii örenildi. Otopsi ilemleri sonras çiçekin cansz bedeni dün gece ailesi tarafndan alnarak Yeniköy Asri Mezarlndan gözyalar içinde topraa verildi.

Ana Sayfaya Git