Sesini bile çok gördüler

Diyarbakır'da kardeşi için evlat nöbeti tutan Ruken Canbey, Muhammed'in 15 yaşında HDP aracılığıyla ile dağa kaçırıldığını belirterek "Kardeşim engelliydi, buna rağmen götürdüler. Yıllardır, sesini duymadık. Bize sesini bile çok gördüler" dedi.

Haberler 08.01.2022 - 11:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR-Diyarbakrda çocuklar terör örgütü PKK tarafndan kaçrlan 251 ailenin HDP l Bakanl binas önündeki evlat nöbeti, 859üncü günde de sürdü.

EVLAT NÖBET SÜRÜYOR

2015 ylnda kaçrlan kardei için evlat nöbetini sürdüren Ruken Canbey, Muhammedin talasemi majör hastas olduunu ve HDP araclyla daa kaçrldn belirterek Yllardr, sesini duymadk. Bize sesini bile çok gördüler. Kardeim hasta bir çocuktu. Sürekli tedaviye ihtiyac vard. Buna ramen terör örgütü PKK daa kaçrd.

SESN BLE çOK GÖRDÜLER

Buradan kardeime sesleniyorum; yllar oldu, sesini duymadm. Frsatn bulduun an, ailene ula. Sen gittiinden beri sosyal medya hesaplarmz ve telefon numaralarmz deitirmedik. Yeter ki sen bize ula, yeter ki sen ailene, yuvana geri dön. Burada bekliyoruz. Biz senin için buradayz. HDP, Mecliste insan, çocuk ve hasta haklarndan bahsediyor ama en çok hasta ve çocuk haklarn ihlal eden parti kendileridir. Hasta çocuu rehin alp, daa kaçrp sesini bile bize çok gördüler diye konutu.

Ana Sayfaya Git