Sevgi Kurtulmuş, Diyarbakır’da Kur’an Kursu öğrencileriyle bir araya geldi

Diyarbakır’ın İslam orduları tarafından fethedilmesinin 1383.yılı nedeniyle çeşitli programlara katılan AK Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un eşi Sevgi Kurtulmuş, kentin dünya mirası statüsündeki tarihi yerlerini ziyaret ederek Kur’an Kursu öğrencileriyle bir araya geldi.

Haberler 28.05.2022 - 00:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn slam ordular tarafndan fethedilmesinin 1383.yl nedeniyle çeitli programlara katlan AK Parti Genel Bakan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuun ei Sevgi Kurtulmu, kentin dünya miras statüsündeki tarihi yerlerini ziyaret ederek Kuran Kursu örencileriyle bir araya geldi.

Anadolunun kaplarn slama açan Diyarbakrn fethinin 1383.yl nedeniyle kentte çeitli programlara katlan AK Parti Genel Bakanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmu, birçok yere ziyaretlerde bulundu. Kurtulmuun ei Sevgi Kurtulmu ve AK Parti 25.dönem Diyarbakr milletvekili aday Dürdane Beyolu ise, kentin tarihi ve turistik bölgelerine yönelik ziyaretler gerçekletirerek Kuran Kursu örencileriyle bir araya geldi. Eil Peygamber Türbeleri, Ulu Cami, Hevsel Bahçeleri ve Gazi Kökü gibi tarihi öneme sahip bölgelerde incelemelerde bulunarak dünya miras statüsündeki eserlerle ilgili bilgi alan Kurtulmu, ziyaret ettii Kuran Kursunda ise, örenci ve eitmenlerle bir araya gelip bir süre örencilerin Kuran ziyafetini dinledi.

Ana Sayfaya Git