Sevgili çatışması

Üçkuyular mahallesi, sevgili dehşetini yaşadı. Ayrıldığı sevgilisi Ceren A'nın evini basan Fırat G. ile evdekiler çatıştı. Özel harekatın da operasyon düzenlediği olayda üç kişi yaralandı.

Haberler 27.03.2021 - 09:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn merkez Yeniehir ilçesinde, Frat G.nin., ayrld sevgilisi Ceren A.nn evinine yapt silahl basknda çkan çatmada 3 kii yaraland. Evine yaplan baskn srasnda kendini balkona kilitleyip, polise ihbarda bulunan Ceren A., verdii ifadede, Frat ile ayrlmamza ramen kskançl devam ediyordu. Bugün kap zili çald. Açtmda Frat içeri girerek yannda getirdii tabancay atelemeye balad. Bu srada içeride bulunan arkadalarm Mesut B.D., ve lhan Ö. de silahla karlk verdiler. Bir anda silahl çatma çkt dedi.

Olay, sabah saatlerinde merkez Yeniehir ilçesindeki Üçkuyular Mahallesinde meydana geldi. ddiaya göre, Frat G., bir süre önce ayrld sevgisi Ceren A.nn evine geldi. Evde, Ceren A.nn sevgilisi Cihan gören Frat G., üzerindeki tabancay çkarp etmeye balad. Bu srada evde bulunan Ceren A.nn arkadalar Mesut B.D., ve lhan Ö. de Frat G.ye silahla karlk verince çatma çkt. Ceren A., çatma olduu srada kendini balkona kilitleyip, polisten yardm istedi.

ÖZEL HAREKAT OPERASYON YAPTI

Ceren A.nn ihbar üzerine bölgeye çok sayda polis ekibi sevk edildi. Evde, alkonulma olaynn olduu belirlenmesi üzerine polis özel harekat ekipleri operasyon balatt. Ekipler, eve düzenledikleri operasyonda Ceren A. balkondan alnarak güvenli ekilde dar çkarlrken, vücutlarndan çeitli yerlerinden yaralanan Frat G., lhan Ö. ve Cihan Ö. ile olayda yara almayan Mesut B.D.yi evden çkard. Yaral Frat G., lhan Ö. ve Cihan Ö. olay yerinde salk görevlilerince yaplan ilk müdahalelerinin ardndan hastaneye götürülürken, Ceren A. ile Mesut B.D. ifadeleri alnmak üzere polis merkezine götürüldü.

CEREN A.: AYRILMAMIZI KABULLENEMED

Silahl kavgada yaralanan Frat G., lhan Ö. ve Cihan Ö.nün hastanedeki tedavileri sürerken, Ceren A.nn polise verdii ifadeye Demirören Haber Ajans (DHA) ulat. Ayrld sevgilisi Frat G.nin kendisini daha önce de rahatsz ettiini söyleyen Ceren A., Frat G.nin ayrlmalarn kabullenemediini öne sürdü. Ceren A., polise verdii ifadede, Frat benim eski sevgilim olur. Bir süre önce kendisinden ayrldm. u an Cihan adl kiiyle beraberim. Frat bunu kabullenemiyor ve sürekli olarak beni rahatsz ediyordu. Ar kskançt. Ayrlmamza ramen kskançl devam ediyordu. Bugün kap zili çald. Açtmda Frat içeri girerek yannda getirdii tabancay atelemeye balad. Bu srada içeride bulunan arkadalarm Mesut B.D., ve lhan Öde silahla karlk verdiler. Bir anda silahl çatma çkt dedi.

Ana Sayfaya Git