Sevince Acı Üstüne Acı

Diyarbakır'ın Kulp ilçesine bağlı Özbek köyü nüfusuna kayıtlı Kaya ailesi 1 gün içerisinde hem düğün hem cenaze törenleri yapmak zorunda kalarak büyük acılar yaşadı. Kaya ailesinin köydeki düğününde yaşanan kazada, 11 kişi yaralanırken, Diyarbakır'da yakınları olan emekli öğrtemin Abdullah Kaya'nın kalp krizi ile yaşamını yitirdiğini öğrendi.

Haberler 04.09.2018 - 09:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Kulp ilçesine bal Özbek köyü nüfusuna kaytl Kaya ailesi 1 gün içerisinde hem düün hem cenaze törenleri yapmak zorunda kalarak büyük aclar yaad. Kaya ailesinin köydeki düününde yaanan kazada, 11 kii yaralanrken, Diyarbakrda yaknlar olan emekli örtemin Abdullah Kayann kalp krizi ile yaamn yitirdiini örendi. Kayann kalp krizinden öldüünü duyan kuzeni emekli içi Sabahattin Kaya da köyde kalp krizi geçirip yaamn yitirirken, Kaya ailesi ay gün içirisinde düün, kaza ve pe pee gelen iki ölüm haberi ile sarsld. Kuzen Kayalar, Özbek köyünde gözyalar arasnda topraa verildi.

DÜÜN KONVOYUNDA KAZA

Diyarbakr merkez ve Kulp ilçesine bal Özbek köyünde oturan Kaya ailesi, önceki gün güne ailenin köydeki düünü ile balad. Gelin köye getirildii srada düün konvoyunda bulunan araçlarn zincirleme kaza yapmas sonucu 11 kii yaraland. Durucu ciddi olmayan yarallar, yaknlar tarafndan Kulp Devlet Hastanesinde ayakta tedavi edilirken, köye Diyarbakr merkezde yaayan emekli örtemen Abdullah Kayann kalp krizinden yaamnyitirdii haberi geldi.

EMEKL ÖRETMEN KRZ GEçRD

Emekli örtemen olan Abdullah Kaya, dün kalbi sknca yaknlar tarafndan özel bir hastaneye götürüldü, yaplan kontrol ve tetkiklerden sonra kendi istei ile evine döndükten sonra bir daha geçirdii kalp krizi sonucu yaplan tüm müdahalelere ramen kurtarlamayrak yaamn yitirdi.

KÖYE ÖLÜM HABER GELNCE

Kalp krizi geçirerek yaamn yitiren emekli öretmen Abdullah Kayann yaknlar, köyde düünde bulunan ve kendiside emekli içi olan amcasnn olu Sabahattin Kayay telefon ile arayarak ac haberi verdi. Köyde düünde olan kuzen Sabahattin Kaya, ölüm haberini telefonla alnca olduu yerde yld.

ONUNDA KALB ACIYA DAYANMADI

Yaknlar tarafndan Kulp Devlet Hastanesine kaldrlan Sabahattin Kayann da yaamn yitirdii belirtildi. Ayn gün içerisinde düün, kaza ve pe pee iki ölüm ile sarslan Kaya ailesi, Abdullah Kaya ve kuzeni Sabahattin Kayay Özbek köyünde yan yana gözyalar arasnda topraa verdi. Kaya ailesi, ayn gün içirisinde yaanan iki ac ölüm haberi üzerine Diyarbakrda taziyeleri kabul etmeye balad.

Ana Sayfaya Git