Seyir halindeyken aniden alev aldı

Diyarbakır’da bir servis aracı seyir halindeyken motor kısmından alev aldı, aracın klima gazı da bomba gibi patladı.

Haberler 26.08.2021 - 00:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda bir servis arac seyir halindeyken motor ksmndan alev ald, aracn klima gaz da bomba gibi patlad.

Olay, Diyarbakrn Balar ilçesi Ahmet Kaya Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, ehmus çiçekçinin hakimiyetindeki 21 ABG 182 plakal servis arac, seyir halindeyken aniden motor ksmndan alev ald. Alevleri söndürmeye çalan sürücü aracn klima gaz patlaynca geri çekilerek itfaiye ekiplerine haber verdi. Ksa sürede alevlere teslim olan araç itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü. Kullanlamaz hale gelen araçta kimsenin olmamas büyük bir faciay önledi.

PATLAMA MEYDANA GELD

Patlama sesiyle çevredekilerin panik yaad yangnda aracn müdahale edilemeyecek duruma geldiini aktaran araç sahibi ehmus çiçekçi, kovalarla müdahale etmesine ramen ie yaramadn söyledi. çiçekçi, Seyir halinde iken araçtan birden dumanlar çkt, kaputunu açnca araç alevlendi. tfaiyeyi aradm, 25 dakika içinde geldi, gelene kadar da araç kül oldu. Araçta ben tek vardm, müdahale edilecek durumda deildi. Kovalarla su döktüm fakat sönmedi, daha sonra patlama meydana geldi. Cam ve lastikler patlad, Allah beterinden korusun dedi.

Abdullah Altoprak ise, sürücünün araçta tek olduunu, kendisi seyir halindeyken bana böyle talihsiz bir olay geldiini kaydederek, hiçbir vatandan bana böyle bir ey gelmemesi temennisinde bulundu.

Ana Sayfaya Git