Sıcak hava sokakları boşalttı

Korona virüs vakalarının yüksek olduğu beş kentten biri olan Diyarbakır’da hava sıcaklığı 40 derecenin üzerine çıktı. Korona virüs salgınından korunmak için evlerine kapanmayan vatandaşlar, sıcak havalar nedeniyle dışarı çıkmadı.

Haberler 06.07.2020 - 01:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR - Korona virüs vakalarnn yüksek olduu be kentten biri olan Diyarbakrda hava scakl 40 derecenin üzerine çkt. Korona virüs salgnndan korunmak için evlerine kapanmayan vatandalar, scak havalar nedeniyle dar çkmad.

Diyarbakrda kavurucu scaklar ba göstermeye balad. Ölen saatlerinde hava scaklnn 40 derecenin üzerinde seyrettii kentte vatandalar kendilerini eve kapatt.

SICAK HAVANIN ETKS

Korona virüs tedbirlerine aldr etmeden dar çkp hem maskesiz dolap hem de sosyal mesafeye uymayan Diyarbakrllar scak havalar eve kapatt. Kentin en ilek noktalar bo kalrken, dar çkan vatandalar da gölgeliklerde zaman geçirdi.

Öte yandan, kentin bo olmasn frsat bilen bir grup genç, sosyal sorumluluk projesi kapsamnda sur çevresinde temizlik yapt. Diyar Kaya isimli genç, temizlik yaparak insanlara örnek olmak istediklerini söyledi.

Ana Sayfaya Git