Sığınma evinden baba evine gitmiş

Diyarbakır’da, barışma vaadiyle götürüldüğü evinde eşi Mehmet Büyük tarafından silahla öldürülen Süryan Büyük'ün, şiddet gördüğü için bir süre önce çocuklarıyla sığınmaevine, 1 ay sonra da babaevine gittiği ortaya çıktı. Oğlu, yeğeni ve eşinin kız kardeşini de yaraladığı olay sonrası kaçan Mehmet Büyük'ün yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.

Haberler 30.01.2021 - 00:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ei tarafndan öldürülen 6 çocuk annesi, snmaevinden babasnn evine gitmi

SIGINMA EVNDEN çIKMI

Kentte yaayan, 6 çocuk annesi Süryan Büyük, ei Mehmet Büyükün iddetine maruz kald gerekçesiyle çocuklaryla birlikte snmaevine bavurdu. Aile çalma ve Sosyal Hizmetler l Müdürlüünce 4 çocuu yurda yerletirilen Büyük, 2 çocuuyla 1 ay snmaevinde kald. Büyük, daha sonra babasnn Kayapnar ilçesi Gaziler semtindeki evinde kalmaya balad.

BARIMA VAADYLE GTT

Süryan Büyük, buraya gelen einin Bir daha iddet uygulamayacam, evimizi de köyden tayacaz sözleri üzerine Hantepe Mahallesindeki evine döndü. Tanma ileri için Süryan Büyükün kz kardei Fatma Sever ve Mehmet Büyükün yeeni yardma geldi. Bu srada gelen Mehmet Büyük ile evdekiler arasnda bilinmeyen nedenle tartma çkt.

KAçAN FAL KOCA ARANIYOR

Tartmann büyümesi üzerine tabancasn çkaran Mehmet Büyük, ate etmeye balad. Mermilerin hedefi olan Süryan Büyük, olay yerinde yaamn yitirirken, kz kardei Fatma Sever, olu Azad ve einin yeeni de yaraland. Yarallar, ihbarla gelen salk görevlilerince ambulanslarla hastaneye kaldrld. Tedaviye alnan yarallardan Fatma Severin salk durumunun kritik olduu örenildi.

Güvenlik güçleri, olay sonras kaçan Mehmet Büyükün yakalanmasna yönelik çalmalarn sürdürüyor.

Ana Sayfaya Git