Silvan Belediyesinden iftar programı

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Diyarbakır'ın Silvan Belediyesince düzenlenen iftar programında din görevlileri, kanaat önderleri, Kuran kursu öğrencileri ve vatandaşlar bir araya geldi.

Haberler 11.06.2017 - 01:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Silvan Belediyesince, Selahaddin-i Eyyubi Yatl Erkek Kuran Kursunda düzenlenen iftar programnda Eskiehirde imam hatip olarak görev yapan Neat çoban Kuran- Kerim okudu.

Silvan Belediyesi Bakan Vekili Kaymakam Adem çelik, programda yapt konumada, Bu güzel günde sizinle beraber burada iftar yapyor olmaktan mutlu olduumu ifade etmek istiyorum. Bu güzel günün bereketi ve feyzi üzerimizde olur inallah. dedi.

SLVANDA FTAR

Diyanet leri Bakanl Din leri Yüksek Kurulu Üyesi Prof. Dr. Zekeriya Güler ise öyle konutu:

Bakara süresinde oruç ibadetinin, ramazan mektebinin en önemli kazandrd hususlarn banda görev ve sorumluk bilinci geliyor. Biz buna takva diyoruz. Takva, görev ve sorumluluun farknda olmak demektir, kendisini koruyan ve kollayan, hesap günü ahrette kendisini mahcup edecek yüzünü kzartacak her türlü tutum ve davrantan dünyada iken kaçnma hassasiyetidir. ster küçük ister büyük olsun özellikle büyük günahlardan uzak durma titizliine takva diyoruz.

ftar programna l Müftüsü Burhan liyen, lçe Müftüsü Hüseyin Özdemir, din görevlileri, kanaat önderleri, Kuran kursu örencileri ve vatandalar katld.

Ana Sayfaya Git