Silvan yolunda göçmen pazarı!

Kaçak göçmenleri taşıyan minibüs kaza yaptı. Karayolları can pazarına dönerken, kazada bir kişi öldü, 4'ü ağır 12 kişi yaralandı.

Haberler 02.10.2019 - 09:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Vandan stanbula kaçak göçmenleri tayan minibüs Diyarbakr-Silvan yolu üzerinde viraj alamayarak kaza yapt.Yaanan trafik kazasnda, 1 kii hayatn kaybederken, aralarnda kadn ve çocuklarnda bulunduu 4ü ar 12 kii yaraland. Kaza srasnda araç sürücüsü ise olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi.

SLVAN YOLUNDA KAZA

Kaza, Diyarbakr - Silvan Karayolu Ouzlar Mahallesi mevkinde yaand. Edinilen bilgilere göre, Vandan stanbula hareket eden ve içerisinde kadn ve çocuklarn bulunduu kaçak göçmenleri tayan 27 ABP 179 plakal minibüs Ouzlar Mahallesi civarnda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda viraj alamayarak arampole yuvarland.

KARAYOLU CAN PAZARI

Kazay gören çevredeki vatandalar durumu önce 156 jandarma ve 112 salk ekiplerine bildirirken, daha sonra yarallar yolun kenarna alp ambulansn gelmesini beklediler. Haber verilmesi üzerine olay yerine jandarma ekipleri ve çok sayda ambulans sevk edildi. Yaanan feci kazada 1 kii hayatn kaybederken, aralarnda kadn ve çocuklarn bulunduu 5i ar 13 kii ise yaraland. Kazann yaand bölgeye gelen ambulanslarda bulunan salk görevlileri yarallara olay yerinde müdahalede bulunarak en yakn hastaneye sevk etti.

Hastaneye sevk edilen ve durumu ar olan bir göçmen hastanede yaplan tüm müdahaleye ramen hayatn kaybederken, dier göçmenlerin hastanede tedavileri devam ediyor. Kazay yapan minibüs sürücüsü ise olay srasnda kaçarak izini kaybederken, jandarma ve polis ekipleri olay yerinde yaptklar incelemenin ardndan kaçan araç sürücüsünün yakalanmas için çalma balatt. Kaza ile ilgili ise inceleme sürüyor.

Ana Sayfaya Git