Silvan'da galericilerden site talebi

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde faaliyet yürüten Silvan Oto Galericiler Derneği üyeleri, ilçeye galericiler sitesi yapılmasını istedi.

Haberler 03.03.2021 - 10:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dernek binas önünde bir araya gelen Silvan Oto Galericiler Dernei üyeleri basn açklamas düzenledi. Grup adna basn açklamasn okuyan Silvan Oto Galericiler Dernei Bakan Abdullah Eken, Silvanda galericilerin, bina altlarnda, kaldrmlarda hizmet verdiini söyledi. Eken, Bunu bir an önce sona erdirmek için galericiler sitesine ihtiyacmz var. Galericiler sitesinin yapm için herkesten destek bekliyoruz. Biz Silvanda bu ii yapan 37 esnafz. Galericiler olarak çok zor bir süreç yayoruz.

STE TALEB

9 Haziran 2020 tarihinde Resmi Gazetede yer alan i yeri açma ve çalma ruhsatlarna ilikin yönetmenlikte deiiklik yaplmasndan dolay apartman altnda belediyeden açma ruhsat alamyoruz. yeri açma ruhsatmz olmad için ceza yeme durumu ile kar karyayz. Biz Silvan Galericiler Dernei olarak ilçemizde galericiler sitesinin bir an önce yaplmasn istiyoruz. Silvan her geçen gün gelimekten olan bir tarihi ilçedir. Bizler de bu tarihi ilçeye yakr bir galericiler sitesinin yaplmasn istiyoruz. Silvan gibi güzel ve önemli bir ilçede galericiler sitesinin olmamas büyük bir eksikliktir. Bu eksiklii gidermeye çalan galericilerin sesine ses verin dedi.

Ana Sayfaya Git