Silvan'da iki bin kişilik kardeşlik iftarı

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde, Gebze Belediyesinin de katkılarıyla 2 bin kişilik kardeşlik iftarı verildi

Haberler 27.05.2018 - 11:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Silvan ilçesinde, 2 bin kiilik kardelik iftar sofras kuruldu.

Silvan Belediyesi tarafndan Gebze Belediyesinin de katklaryla lçe merkezinde, Selahaddini Eyyubi Camisi önünde iftar program düzenlendi.

Silvan Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Adem çelik, burada yapt konumada, Gebze Belediyesi ve Silvan Belediyesi olarak kurduumuz bu kardelik soframza geldiniz, katldnz. Bizlerle beraber olduunuz için hepinize çok teekkür ediyorum dedi.

KARDELK FTARI

Silvann deimesi, dönümesi ve güzellemesi için ellerinden geleni yaptklarn söyleyen çelik, Zaman zaman sizlerle bir araya geliyoruz ve bir araya gelmeye de devam edeceiz. Bugün bu güzel programda bizlerle bir arada bulunan Gebze Belediyemize, bu gönül sofrasn, Halil brahim sofrasn bizlere açan, kymetli Silvanllarla buluturan, paylaan belediye bakanmza ve ekibine çok teekkür ediyorum diye konutu.

Gebze Belediye Bakan Adnan Köker de yapt konumada unlar kaydetti:

Bu dostluk ve kardelik sofrasdr, ihtiyaç sofras deildir. Bu mübarek ramazanda, rahmet ay, mafiret ay olan ve sonunda cehennem azabndan kurtulduumuz bir ay olan bu mübarek ramazanda, böyle güzel bir sofrada, Silvanl hemerilerimizle, ailelerimizle birlikte iftar açmak, bize büyük bir keyif veriyor.

ftar programna kurum ve kurulularn idarecileri, belediye çalanlar, birim müdürleri ve vatandalar katld.

Ana Sayfaya Git