Silvan'da jandarma yardıma muhtaç aileye sahip çıktı

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde harabe evde yaşayan yoksul aileye jandarma ekipleri sahip çıkarak gıda yardımında bulundu.

Haberler 17.12.2020 - 09:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Silvan ilçesi Krsal Tapnar köyünde harabe evde ikamet eden Yllk ailesine Silvan lçe Jandarma Karakol Komutanl ekipleri sahip çkt. Jandarma personelleri arasnda toplanan giyecek ve gda maddeleri Yllk ailesine teslim edildi.

JANDARMA YARDIM ELN UZATTI

Silvan lçe Jandarma Bölük Komutan Jandarma Kdemli Baçavu Muhittin Kaya, köye giderek ailenin durumunu örendikten sonra bünyemizde görev yapan mesai arkadalarmla birlikte ailenin çocuklarna giyecek ve aileye de gda yardm yaptklarn söyledi. Kaya, Temin ettiimiz bu malzemeleri personelimiz araclyla aileye ulatrdk. çevremizde ihtiyaç sahibi çok aile var. lçe jandarmada görev yapan koca yürekli arkadalarm var. Bu arkadalarmzla birlikte yardma muhtaç aileler ve kardelerimize desteklerimizi sunuyoruz. Gerek komutanlarmn gerekse mesai arkadalarmn merhamet dolu kalpleri ile souk bir yuvay stma gayesi içerisindeyiz. Bu vesileyle tüm arkadalarma ayr ayr teekkür ediyorum dedi.

Ana Sayfaya Git