Silvan'da vahşet!

Diyarbakır'da İrfan Müjdeci (40), kahvaltıda tartıştığı eşi Meral Müjdeci'nin (38) üzerine tavada bulunan kızgın yağ ile çaydanlıktaki kaynar suyu döktü. Çocuklarının gözü önünde yüzü ve vücudu yanan Müjdeci, hastaneye kaldırıldı. Gözaltına alınan İrfan Müjdeci de mahkemece tutuklandı.

Haberler 03.06.2021 - 09:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, pazar günü, Silvan ilçesine bal Mescit Mahallesinde meydana geldi. rfan Müjdeci, iddiaya göre, bir süredir iddet uygulad ei Meral Müjdeci ile kahvalt ederken tartt. Bu srada rfan Müjdeci, 2 çocuunun gözünün önünde, einin üzerine önce tavada bulunan kzgn ya ardndan çaydanlktaki kaynar suyu döktü.

KAYNAK SU DÖKTÜ

Meral Müjdecinin barlarn duyan komularnn ihbaryla eve salk ve polis ekipleri sevk edildi. Yüzü ve vücudu yanan Müjdeci, ilk müdahalesinin ardndan salk görevlilerince ambulansla hastaneye götürüldü. rfan Müjdeci ise polis ekiplerince gözaltna alnd. Emniyetteki sorgusunun ardndan adliyeye sevk edilen Müjdeci, çkarld mahkemece tutukland. Meral Müjdeci de yank tedavisinin ardndan hastaneden taburcu edildi.

KAYET ETMEM

çiftin komular, daha önce de einin iddetine maruz kaldn belirttikleri Meral Müjdecinin, kendilerine Kocam, ekonomik nedenlerden dolay psikolojik sorunlar yayor. O yüzden ikayet etmeyeceim dediini söyledi.

Ana Sayfaya Git