Silvan'ın yolları elden geçiriliyor

Silvan'da bozulan ve aşınan yollara asfalt yama çalışması yapıldı

Haberler 09.07.2021 - 00:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Silvan lçe Belediyesi Fen leri Müdürlüü ekipleri, ana caddelerdeki çukur oluan, bozulan ve anan yollara müdahale ediyor.

Silvan Belediyesi Fen leri Müdürlüü ekipleri, ilçe genelinde ana caddelerdeki çukur, bozulan ve anan yollara asfalt yama çalmas yapt. Doalgaz, elektrik direklerinin deimesi ve elektrik kablolarnn yer altna alnmas nedeniyle Gazi Caddesi, Azizolu, Atatürk, Eski Bitlis, smail Beikçi ve Diyarbakr Caddelerindeki çalma nedeniyle oluan çukurlara yama ve torba asfalt serilerek kapatld.

BOZULAN YOLLAR ASFALTLANIYOR

Belediye Bakan Vekili Cihan Korkutan, yaklak iki yldan beri ilçe merkezimizde devam eden doalgaz çalmas ile DEDAn baz bölgelerde elektrik kablolarnn yer altna alnmas ile demir direklerin beton direklerle deitirilmesi çalmalar srasnda ilçe genelindeki ara ve ana caddelerimizde çukurlar olutu. Bu çukurlarda gerekli zemin sklatrma çalmalar tamamlandktan sonra Fen müdürlüüne bal ekiplerinde asfalt ile doldurma ve torba çalmalarn sürdürdüklerini söyledi. Korkutan, Bu çalmalar nedeniyle geçici bir süreliine yol kapatma ve çalmalar srasnda vatandalarmza vermi olduumuz rahatszlktan dolay özür dileriz. Vatandalarmzn göstermi olduklar sabrdan ötürü teekkür ediyorum dedi.

Ana Sayfaya Git