Sınava ücretsiz öğrenci taşınacak

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, öğrencileri sınava ücretsiz hazırlayacak

Haberler 24.03.2021 - 02:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi, lise ve üniversitelerin güzel sanatlar bölümünde okumak isteyen gençleri ücretsiz bir ekilde snava hazrlayacak.

Kültür ve Sosyal ler Dairesi Bakanlnn Bu kurs size güzel gelecek sloganyla Güzel Sanatlar ve Konservatuvar yetenek snavlarna hazrlk için ücretsiz açt kurslar balyor.

Büyükehir Belediyesi Kent Konservatuvar sanatçlarnn görev yapaca kurslarda eitim Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezinde verilecek.

SINAVA ÜCRETSZ TAINACAK

Snrl sayda örencinin kabul edilecei ücretsiz kurstan Güzel Sanatlar Eitim Fakültesi Müzik Bölümü, Güzel Sanatlar Eitim Fakültesi Resim Bölümü, Güzel Sanatlar Liseleri Müzik Bölümü, Güzel Sanatlar Liseleri Resim Bölümü konservatuvar snavlar için toplam 200 kii faydalanacak.

Bavurular 26 Martta tamamlanacak. Kurslardan yararlanmak isteyen 18 yandan küçük örenciler bavuru formunu veli izin belgesi ile doldurmalar gerekecek.

Güzel Sanatlar Eitim Fakülteleri ve Güzel Sanatlar Liseleri müzik ve resim bölümleri ile konservatuar snavlarna hazrlk kurslarna kayt yaptrmak isteyenlerin https://form.jotform.com/210732572656962 internet adresinde karlarna çkacak formu doldurmalar yeterli olacak.

Yaplacak kaytlarn ardndan ders program Kültür ve Sosyal ler Daire Bakanl tarafndan kursiyerlere SMS yolu ile bildirilecek.

Ana Sayfaya Git