Sinek çayı'na kanalizasyon

Çermik’in atık su ve kanalizasyon sorunu çözülüyor

Haberler 08.12.2020 - 00:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Su ve Kanalizasyon daresi (DSK) Genel Müdürlüü, çermik ilçesinde Atk Su Artma Tesisinin yaplmas için proje çalmalarna balad. Projeyle ilçenin atk su ve kanalizasyon sorunu çözüme kavuaca bildirildi.

Sinek çayna akan kanalizasyon sorunun çözümü için DSK Genel Müdürlüü, dümeye bast. lçenin sorununu çözecek projeyle Sinek çayna 8 ayr yerden dearj olan atk sular iki farkl yerde birletirerek Atk Su Artma Tesisine iletimi salanacak. Temizlenen su daha sonra Sinek çayna dearj edilecek.

SORUNUN çÖZÜMÜ

Konuya ilikin proje çalmalarna balayan DSK Genel Müdürü Frat Tuti, Genel Müdür Yardmcs Selçuk Gördük ve lbank Bölge Müdürü Süleyman Halit Bayrak ile teknik personel yerinde inceleme yapt. Tuti ve beraberindekiler, Atk Su Artma Tesisini yerinde ve dearj noktalarn gezerek yaplabilecek çalmalar deerlendirdi. çermik Kaymakam Ramazan Polat ve Belediye Bakan ehmus Karamehmetolu ile görüerek projeyle ilgili istiarede bulunan DSK Genel Müdürü Tuti, daha sonra DSK çermik ube Müdürlüünü ziyaret ederek personelle bir süre görütü.

Ana Sayfaya Git