Sinema şenliği

Yenişehir Belediyesinin çocuklara sinema şenliği sürüyor

Haberler 26.03.2022 - 00:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Yeniehir lçe Belediyesi tarafndan ilçede bulunan 39 ilköretim okulunda hiç sinemaya gitmeyen örencilere yönelik olarak devam eden, Sinema enlii Projesinde ilçede 7-13 ya aras 700 örenci sinema ile bulutu.

Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Murat Beikcinin talimatlar ile Belediye Kültür ve Sosyal ler Müdürlüü tarafndan yürütülen örencilere Sinema enlii Projesi kapsamnda ilçede bulunan 39 ilköretim okulunda eitim gören örencilere sinema enlii düzenleniyor.

700 ÖRENCYE ULAILDI

lçede ilköretim okullarndaki 7-13 ya arasndaki örencilerin sosyallemeleri ve sinema ile tanmalar amacyla Sinema enlii Projesini balattklarn belirten Belediye Bakan Vekili Beikci, lçemizde bulunan tüm ilköretim okullarn kapsayan Sinema enlii Projemiz ile imdiye kadar ilköretim okullarmzdaki 700 örenciyi sinemayla tantrdk. lçemizdeki okullarda eitim gören çocuklarmzn nitelikli eitim almalarn önemserken ayn zamanda çocuklarn birbirleriyle kaynamalar ve elenceli zaman geçirmelerini de önemsiyoruz. Pandemi dolaysyla evlere kapanp, sokaklarda diledikleri gibi elenemeyen çocuklarmza bir nebze olsa nefes aldrmaya çalyoruz. çocuklarmza yönelik kültürel gezi, festival gibi farkl etkinlik hazrlklarmz da bulunmaktadr dedi.

Ayrca Yeniehir Belediyesi Kültür ve Sosyal ler Müdürlüü ekipleri Rabia-tül Adeviyye Kadn Kültür ve Sanat Merkezinde bulunan sinema salonunda film izleyen çocuklara sinema giri ve çklarnda çeitli ikramlarda bulundu.

Ana Sayfaya Git