Sırtında taşıdı

Diyarbakır'da kar yağışının etkili olduğu Kulp ilçesinde yaşayan ve kontrol amaçlı hastaneye gitmesi gereken yaşlı kadın, sosyal hizmet aracına belediye personelinin sırtında taşındı.

Haberler 26.01.2022 - 00:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda kar yann etkili olduu Kulp ilçesinde yaayan ve kontrol amaçl hastaneye gitmesi gereken yal kadn, sosyal hizmet aracna belediye personelinin srtnda tand.

lçenin Argün mahallesinde yaayan 78 yandaki Hakine Aslan, rutin kontroller ve heyet raporu almak için hastaneye gitmek istedi.

Kulp Belediyesi personeli, sosyal hizmet aracyla Diyarbakrdaki hastaneye götürecekleri Aslan almak için evine gitti.

Belediye personeli kar nedeniyle yürümekte güçlük çeken Aslan araca kadar srtnda tad.

BELEDYE PERSONEL

Aslan daha sonra Diyarbakr Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesine götürüldü.

Kulp Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Mustafa Gözlet, vatandalara yönelik bu tür sosyal hizmetleri sürdürdüklerini belirterek, Hakine Aslann hastaneye götürülmesi için de sosyal hizmet ekibini yönlendirdiklerini söyledi.

Gözlet, Kar nedeniyle ilerleyemeyen araca yal ve hasta kadn personelimizce srtnda tanarak ulatrld. Hasta daha sonra hastaneye ulatrld. Rutin kontrolleri tamamlanan hastann, salk durumu iyi. Heyet raporu ilemleri tamamlandktan sonra hasta yeniden personelimizce evine braklacak. Bütün imkanlarmz, personelimiz, araçlarmzla vatandamzn her daim hizmetinde olmaya devam edeceiz. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git