Site içerisinde yüksek gerilim

Tekel Mahallesi’nde bulunan sitenin içinde iki blok arasında geçen yüksek gerilim hattı vatandaşlar ve özellikle de burada oyun oynayan çocuklar için kırmızı alarm veriyor.

Haberler 08.09.2020 - 10:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn merkez Kayapnar ilçesinde site içinde iki blok arasnda geçen elektrik gerilim hatt sitede yaayan vatandalarn kabusu haline geldi. Sitenin yapm aamasnda ortaya çkan sorunun giderilmesi için defalarca DEDAa bavurmalarna ramen sonuç alamadklarn belirten vatandalar,çocuklarmzn bana bir ey gelirse bunun hesabn kim verecek? diyerek yetkililerden destek istedi.

VATANDALARIN KORKULU RÜYASI OLDU

Sitenin içinden geçen yüksek gerilim hatt büyük tehlike ve risk oluturarak vatandalarn korkulu rüyas haline geldi.

Akllara durgunluk veren ihmalin olduu yer Kayapnar ilçesi Tekel Mahallesinde bulunan Ay Yap Sitesi. Sitenin içinde iki blok arasnda geçen elektrik yüksek gerilim hatt vatandalar ve özellikle de burada oyun oynayan çocuklar için krmz alarm veriyor. Site sakinleri defalarca Dicle Elektrik Anonim irketi (DEDA) nezninde giriimlerde bulunmalarna ramen sonuç alamadklarn dile getirerek yetkilileri göreve çard.

STE SAKNLER HATTIN KALDIRILMASINI STYOR

Gerilim hattnn hemen yaknnda çocuk oyun grubu bulunduunu belirten vatandalar, her an için ölüm riski ile kar karya olduklarna dikkat çekerek hattn kaldrlmasn istiyor.

nsan hayatnn bu kadar ucuz olmamas gerektiini belirten vatandalar,Defalarca bavurmamza ve talepte bulunmamza ramen hiçbir ilem yaplmad. Hepimiz risk altndayz. çocuklar burada oynuyor. çocuklarmzn bana bir kaza gelirse bunun vebalini kim üstlenebilecek?. Bu iin akas yok. Herkesi göreve davet ediyoruz eklinde tepkilerini dile getirdiler.

Ana Sayfaya Git