Site yöneticisi çocuklarının gözü önünde güvenlikçiye saldırdı

DİYARBAKIR'da, bir sitenin yöneticisi T.Ç., iddiaya göre, vardiya yüzünden daha önce de şiddet uyguladığı özel güvenlik görevlisi M.Ö.'yü, güvenlik kulübesinde önce yumrukladı ardından kafasına makasla vurdu. T.Ç.'nin çocuklarının korkuyla izlediği olay, güvenlik kamerasına yansıdı. Polise şikayette bulunup, T.Ç. tarafından tehdit edildiği cep telefonu mesajlarını da gösteren M.Ö. için çağrılı koruma kararı tebliği çıkarıldı.

Haberler 08.05.2018 - 08:38 Son Güncelleme : 08.05.2018 - 08:56

Merkez Kayapnar ilçesinde bulunan bir sitede güvenlik görevlisi olarak 9 Eylül 2017de ie balayan M.Ö.ye, iddiaya göre, vardiya yüzünden tartt yönetici T.ç. birkaç kez iddet uygulad. M.Ö., site yöneticisinin tekrarlayan sözlü taciz ve darp olaylarnn ardndan iten ayrlmak istedi.

Geçen 16 Nisanda da M.Ö.nün nöbet tuttuu kulübeye 2 çocuuyla birlikte gelen yönetici T.ç., güvenlikçi ile tartmaya balad. T.ç. vardiya çizelgesini gösterip M.Ö.yü önce yumruklad, sonra da elindeki makasla kafasna ve gösüne defalarca vurup, tokat att. Kulübeye girip çkan kiilerin olaya müdahale etmedii ve T.ç.nin çocuklarnn korkuyla izledii olay, güvenlik kamerasna yansd.

Güvenlik görevlisi M.Ö., son olayn ardndan durumu irket sahibine anlatp, istifa etti.

RKETTE DE DARP ETT

M.Ö.nün anlattklarn dinleyen özel güvenlik irketi sahibi, site yöneticisi T.ç.yi 27 Nisanda irkete çard. Bir arkadayla birlikte irketin bekleme salonunda oturan M.Ö., pencereden site yöneticisi T.ç.nin geldiini görünce onunla karlamamak için dar çkmak istedi. Ancak, irket kapsnda T.ç. ile M.Ö. kar karya geldi. T.ç. burada da M.Ö.ye saldrd. Arkadann araya girmesiyle yönetici T.ç.nin elinden kurtulan M.Ö., merkez Yeniehir ilçesindeki polis merkezine gidip ikayette bulundu.

EMNYET çARILI KORUMA KARARI VERD

Polis merkezinde ifade veren M.Ö., T.ç.nin kendisini tehdit de ettiini ileri sürerek, cep telefonu mesajlarn gösterdi. Hastaneden darp raporu da alan M.Ö. için çarl koruma karar teblii çkarld.

Ana Sayfaya Git