Siverek karıştı

Siverek İlçesi’nde, arazi anlaşmazlığı nedeniyle 7 kardeş arasında taş ve sopaların kullanıldığı kavga çıktı. Kavgada 7 kardeş de yaralandı.

Haberler 11.03.2017 - 01:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, öle saatlerinde Siverekin Yuvar Mahallesinde meydana geldi. ddiaya göre, aralarnda arazi anlamazl nedeniyle husumet bulunan Gülalan kardeler arasnda ayn gerekçeyle tartma çkt. Kardelerden 4ü tarlann sürülmesini, dier 3ü ise sürülmemesini istedi. Ksa sürede büyüyen tartma srasnda Gülalan kardeler birbirlerine ta ve sopalar ile saldrmaya balad.

KARDELERN KAVGASI

Mahalle sakinlerinin engel olamaynca ihbaryla gelen jandarma tarafndan sonlandrlan kavgada yaralanan; Cebrail, Yusuf, Ramazan, Ferit, Hamit, eyhmus ve Ahmet Gülalan, salk ekiplerince Siverek Devlet Hastanesine götürüldü. Acil serviste ilk müdahalesi yaplan yaral yeniden kavga edilmesi ihtimali üzerine; kardelerin 4ü ambulanslarla Hilvan Devlet Hastanesine sevk edildi.

Yarallardan Hamit Gülalann hayati tehlikesinin bulunduu örenilirken, kavgann yaand mahalle ile kardelerin tedavi gördüü hastanelerde jandarma ve polis önlem ald.

Ana Sayfaya Git