Siyonist İsrail'e tel'in

Terör rejimi İsrail'in Mescid-i Aksa'da gerçekleştirdiği barbarlığa tepki gösteren Peygamber Sevdalıları Platformu, günün, İsrail'e karşı birleşme ve dayanışma günü olduğunu belirtti.

Haberler 21.07.2017 - 09:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Peygamber Sevdallar Platformu, yapt açklamada, Müslümanlarn ilk kblesi ve 3üncü Harem-i erifi olan Mescid-i Aksada Siyonist igalci srailin gerçekletirdii barbarl telin etti.

Açklamada, Son günlerde slamn ilk kblesi ve 3üncü Harem-i erifi olan Mescid-i Aksada Siyonist terör devletinin büyük bir barbarlkla iledii cinayetleri büyük bir nefretle telin ediyoruz. Yaanan cinayetlerin, dökülen kanlarn kabul edilemez olduunu, ümmet açsndan artk bçan kemie dayandn ve dayanlmaz bir hal aldn görmekteyiz. denildi.

Gün, Siyonist çeteye kar birleme ve dayanma günü

Müslümanlarn, bu acy en üst seviyede hissedip, ümmetin namusu olan ve uruna binlerce kurbann verildii Kudüs davasna sahip çkmak mecburiyetinde olduklarnn bildirildii açklamada, u ifadelere yer verildi:

Gün, Siyonist çeteye kar birleme ve dayanma günüdür. slam ümmetinin tüm unsurlarn, elinde yetki ve imkn bulunduran devlet reisleri, siyasi partiler, sivil toplum kurulular, cemaat ve tarikatlar ile Kudüs davasna duyarl herkesi ve her kesimi bir araya gelmeye, yeni stratejiler gelitirmeye davet ediyoruz. Bizler, Peygamber Sevdallar Platformu olarak ümmeti ilgilendiren her konuda olduu gibi bu konuda da herkesle bir araya geleceimizi ve dayanma içerisinde olacamz, bu davaya maddi manevi her türlü destei vermeye hazr olduumuzu ifade etmek istiyoruz.

Siyonist çete Müslümanlarn sessizliinden faydalanyor

Terör rejimi srailin Müslümanlarn sessizliinden faydalandnn kaydedildii açklamada, Müslümanlarn sessizliinden istifade eden ve gittikçe azgnlaan bu katil sürüsü ve cinayet ebekesinin, Müslümanlara ve mukaddesatlarna reva gördüü zulümlerin hesab sorulmaldr. Kudüsün ve Mescid-i Aksann özgürlüü için mücadele eden, özellikle Özgür Kudüs Platformunun çalmalarn takdir ediyor ve destekliyoruz. Toplumun tüm kesimlerini bu anl direnie destek vermeye ve tepkilerini ortaya koymaya davet ediyoruz. Gün, Mescidi Aksann özgürlüü ve necis çizmelerin esaretinden kurtarmak için harekete geçme günüdür. Gün, büyük bir direni ortaya koyan ve bu uurda her gün kurbanlar veren, kanlar aktlan Filistinli ehit ve Aksa muhafzlaryla dayanma günüdür. denildi.

Son olarak açklamada, tüm halka çarda bulunularak, igalci siyonistlere kar Öfke Cumas dolaysyla birçok yerde yaplacak kitlesel eylemlere destek verilmesi istendi.

Ana Sayfaya Git