Sizin fidanlarınız yeşermeyecek!.

Evlat nöbetindeki baba Süleyman Aydın: “İmamoğlu’nun Pervin Buldan ile birlikte diktiği fidanlar asla yeşermeyecektir"

Haberler 16.10.2021 - 11:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çocuklarnn PKK tarafndan kaçrld iddiasyla 3 Eylül 2019da farkl kentlerden Diyarbakra gelen ailelerin HDP il binas önünde balatt oturma eylemi 774üncü gününde de sürüyor. 6 yl önce terör örgütü PKK tarafndan kaçrldn iddia ettii olu Özkan için eyleme katlan Diyarbakrl Süleyman Aydn, Evlat mücadelemiz 3üncü ylna girdi ve biz sonuna kadar evlatlarmzn yolunu burada gözlemeye devam edeceiz. çünkü bizim evlatlarmz HDP daa gönderdi, biz evlatlarmz HDPden istiyoruz dedi.

çÜNKÜ KONU HDP OLDUUNDA SUSUYORLAR VE HDP LE TTFAK YAPIYORLAR

CHPnin konu HDP olduunda sustuunu ifade eden Aydn, Evlat nöbeti tutan anne ile babalar olarak bugün duyduk ki yarn stanbul Büyükehir Belediye Bakan Ekrem mamolu Diyarbakra geliyor. Duyduumuz ilk önce çok sevindik sonrada üzüldük. Baktk ki maalesef bizim yanmza gelmiyor. Ekrem mamolu eylemimizin ilk gününde de gelmedi buraya Hacire anne eylem yaparken onu da görmemezlikten geldi. Ama maalesef bizi de görmemezlikten geldi. Gerçekten samimi olsalard anne ile babalarn feryadn duyarlard. Maalesef ne mamolu ne de genel bakanlar hiçbir zaman bu anne ile babalarn feryadn duymad. çünkü konu HDP olduunda susuyorlar ve HDP ile ittifak yapyorlar. Ha HDP ha PKK, biz bunlara söylüyoruz ama maalesef bizi dikkate almyorlar dedi.

YA çOCUKLARIMIZ YA DA BZDE BU HDPNN KAPISININ ÖNÜNDE ÖLECEZ

mamolunun HDPli Buldan ile fidan diktiini fakat o fidanlarn yeermeyeceini ifade eden Aydn, Ekrem mamolu gitti onlarla fidan dikti. mamolu ile Pervin Buldan birlikte diktii fidanlar asla yeermeyecektir. çünkü anne ile babalarn gözyalar üzerine asla fidan dikilmez. Eer gerçekten bizi düünüyor ve evlat sahibiler ise gelsinler burada bulunan anne ile babalar destek versinler, çocuklarmz bu HDP ve PKKdan istesinler. Biz anne ile babalar olarak ylmayacaz. Sonuna kadar burada mücadelemizi devam edeceiz. Ya çocuklarmz yada bizde bu HDPnin kapsnn önünde öleceiz diye konutu.

Ana Sayfaya Git