Sobayı çalarken

Züccaciye dükkanının önündeki bozuk sobayı çalıp kayıplara karıştı

Haberler 16.01.2021 - 01:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Balar ilçesinde bir kii, züccaciye dükkannn önünde gözüne kestirdii elektrik sobasn kala göz arasnda çald. çalnan sobann bozuk olduu örenilirken, o anlar güvenlik kamerasna yansd.

Olay, Balar ilçesi Nükhet Cokun Caddesi üzerindeki bir züccaciye dükkannda meydana geldi. yeri sahibi Erdoan Gündem, bir müddet i yerinden ayrld. Daha sonra dükkana dönen Gündem, kapda bulunan elektrik sobalarndan birinin eksik olduunu fark etti. Personelin sat yaptn düünen Gündem, personelin soba sat yapmadn örenince güvenlik kameras görüntülerini inceledi. Bir hrszn çevrenin müsait olduunu görmesiyle kala göz arasnda sobay alp sakince uzaklatn gören Gündem, polise bavurdu.

Götürdüü soba çalmyordu

yeri sahibi Erdoan Gündem, ayakalt sobalardan iki tane dar braktklarn, geçen günlerde bir tanesinin eksik olduunu fark ettiini söyledi. Daha sonra kamera kaytlarna baktn belirten Gündem, Genç biri kapnn önünde duruyordu. Sobaya bakyor, içeriye bakyor. Tabii o esnada ben yoktum. Elamanlar da içeride müterilerle ilgileniyordu. Daha sonra sobay alp gidiyor. Benim anlam veremediim bir ey var. Tamam ihtiyacn varsa buyur gel, bana söyle. Ben sana o sobay vereyim. u da bir gerçek, götürdüü soba da çalmyordu. Vallahi artk korkuyorum Balarda bir eyi kapnn önüne brakmaya. Kafamz bir dakika çeviriyoruz, bakyoruz bir ey çalyorlar dedi.

Polis, zanlnn yakalanmas için çalma balatt.

Ana Sayfaya Git