Sokak hayvanına online konser!

DİYARBAKIR'da çoğunluğu gönüllülerden oluşan Patili Yaşam Derneği (PAYADER) üyesi hayvanseveler, sokakta şiddete maruz kalan, engelli, yaralı köpekler ve kediler için online sistem üzerinden 'Her mama bir nota' isimli konser verecek. Hayvanseveler giriş ücreti 30 TL olan bu konserde elde ettikleri gelirle, hayvanların bakımlarını yapacak.

Haberler 14.09.2021 - 01:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda yaklak bir yl önce Filiz Kaya tarafndan kurulan PAYADER dernek üyeleri, Merkez Kayapnar ilçesinde bir villa kiralad. Üyeler, kendi imkanlaryla burada sokak hayvanlarnn bakmlarn yapmaya balad. Dernek üyeleri yüzlerce sokak hayvanyla ilgili olarak her gün düzenli olarak noktalar oluturup su ve mamayla besleme imkan salyor. Hayvanseverler, yaral, engelli ve iddete maruz kalan köpek ile kedilerin bakmlarn yapmak için de harekete geçti. Ksrlatrma ve sokak hayvanlarnn bakmlar için bu kez girii 30 TL olan Her mama bir nota isimli online konser planlad. 17 Eylül Cuma günü yaplmas planlanan online konser için elde edilecek gelirle birlikte sokak hayvanlarnn bakm yaplacak.

EN AZ 30 TL BAI YAPILIRSA DYARBAKIRDAK CANLARA HERKESN BR KATKISI OLUR

Gönüllülerden Gülistan pte, dernektekilerin tamamnn gönüllülerden olutuunu ve asl amaçlarnn hayvanlar ksrlatrma olduunu söyledi. pte, Bunun yan sra iddet görmü yaral ve bakma muhtaç engelli köpeklere bakyoruz. Dernek yaklak bir yldr kendi ayaklar üzerinde durmaya çalyor. Zaman zaman çok düük balar alyoruz. Alt seviyelerdeyiz diyebiliriz. Kapanma noktasna geldik. Özellikle Diyarbakr halkndan destek istiyoruz. Önümüzdeki Cuma günü online konserimiz var. Her mama bir nota hayvan sever bir grup arkadamz bize destek olacak. En az 30 TL ba yaplrsa Diyarbakrdaki canlara herkesin bir katks olur. Elde edilecek gelirle tedavi ve ksrlatrma yapacaz. Tamam bütün sokak canlarna gidecek. Aslnda amacmz ksrlatrma seferberlii yapmak istiyoruz. Bu anlamda ciddi bir ba istiyoruz. Beklentilerimiz bu yönde Diyarbakr sokaklar uyuzlu hayvanlarla dolu. Yavrulu annelerle beraber ve hepsi hor görülüyor. Bu konuda kendimizi kandrmayalm ve ksrlatrma çok önemli dedi.

Ana Sayfaya Git