Sokaklar alarmda

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde polis ekipleri uyuşturucuyla mücadele kapsamında 14 noktada uygulama gerçekleştirdi. Denetimlerde, haklarında çeşitli suçlardan arama kaydı bulunan 4 kişi yakalandı.

Haberler 11.10.2021 - 10:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR-Diyarbakrn Yeniehir ilçesinde polis ekipleri uyuturucuyla mücadele kapsamnda 14 noktada uygulama gerçekletirdi. Denetimlerde, haklarnda çeitli suçlardan arama kayd bulunan 4 kii yakaland.

NARKO ALAN DYARBAKIR

Yeniehir lçe Emniyet Müdürlüü ekipleri, Narko Alan Diyarbakr kapsamnda 200 personelle, önceki akam saatlerinde zrhl araçlarn da desteiyle denetim yapt. Aralarnda terör, narkotik ve asayi polislerinin olduu ekipler, 14 sokak ve caddede kontrol noktas oluturdu. Denetimlere Narkotik Suçlarla Mücadele ube Müdürlüü bünyesindeki polislere narkotik köpei Shadow da kullanld.

GECE YARISINA KADAR SÜRDÜ

Ekiplerin gece yarsna kadar sürdürdüü uygulamada 1441 kiinin üst aramas ile GBT sorgusu yapld. 529 otomobilinde arand uygulamada 15 umuma açk i yeri ve 4 elence mekannda denetimler gerçekleti.

Kontrollerde polisin dikkati sayesinde üpheli hareketlerde bulunan ve haklarnda uyuturucu ve uyarc madde ticareti yapma veya salama ile ruhsatsz ateli silahlarla mermileri satn alma veya tama ile bulundurma suçlarndan aranmas olan 4 kii de yakaland.

ERGAN OPERASYONU

Öte yandan, Ergani ilçesinde düzenlenen uyuturucu operasyonunda yakalanan 1 zanl tutukland.

lçe Emniyet Müdürlüü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirlii ekipleri, Boaz Baraj çevresinde düzenledii operasyonda, M.N.E. yakalad. Aramada, 418 gram esrar, sata hazr vaziyette bir miktar metamfetamin ve ruhsatsz tabanca ele geçirildi. Gözaltna alnan zanl, emniyetteki ilemlerinin ardndan sevk edildii adli makamlarca tutukland.

Ana Sayfaya Git