Başkan Beyoğlu dezenfekte çalışmalarını yerinde inceledi

Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediyesi, akşam saatlerinde gerçekleştirdiği çalışma ile günlük ticaretin kalbi sayılan Sakarya Caddesinde dezenfekte çalışması gerçekleştirdi. Buharlı araçlar ve çok sayıda personelin katıldığı çalışmayı Başkan Hüseyin Beyoğlu yerinde inceledi.

Haberler 01.04.2020 - 10:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Balar lçe Belediyesi, akam saatlerinde gerçekletirdii çalma ile günlük ticaretin kalbi saylan Sakarya Caddesinde dezenfekte çalmas gerçekletirdi. Buharl araçlar ve çok sayda personelin katld çalmay Bakan Hüseyin Beyolu yerinde inceledi.

SAKARYA CADDES

Balar Belediyesi, yeni tip korona virüs tedbirleri kapsamnda yaam alanlarn ve günlük ticaretin yapld bölgeleri dezenfekte etmeye devam ediyor. Gda Toptanclar Sitesi ve semt pazarlarndan sonra kentin ilek alveri bölgelerinden Sakarya Caddesi de buhar özellii olan araçlar ve temizlik ekiplerinin çalmasyla dezenfekte edildi. Bakan Hüseyin Beyolu, akam saatlerinde gerçekleen çalmay takip ederek ekiplere talimatlar verip bölgede incelemelerde bulundu.

BAKAN NCELEME YAPTI

Bakan Beyolu, salgn tehdidinin son bulana kadar gerekli tedbirleri uygulamaya devam edeceklerini dile getirerek günlerdir dezenfekte çalmalarn baaryla uygulayan ekiplere teekkür etti. Beyolu ,Belediyemizin tüm ekip ve ekipmanlar ile imkanlar bu zorlu süreçte milletimizin hizmetindedir dedi.

Dezenfekte çalmalarnn yan sra çileri Bakanlnn uygulamaya koyduu park yasandan sonra ilçede bulunan parklarda yer alan banklar belediye ekipleri tarafndan toplatld kaydedildi.

Ana Sayfaya Git