Son dakika! 31 ilde 48 saat sokağa çıkma yasağı

İçişleri Bakanlığınca bu geceden itibaren 12 Nisan saat 24.00'e kadar 30 büyükşehirle Zonguldak'ta, il sınırları içerisinde sokağa çıkma yasağı getirildi. Yasak büyükşehir statüsündeki Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Van ile Zonguldak il sınırlarını kapsıyor...

Haberler 10.04.2020 - 22:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakanlnca, bu geceden 12 Nisan saat 24.00e kadar 30 büyükehir ile Zonguldakta, il snrlar içinde sokaa çkma yasa getirildi.

Bakanlktan yaplan açklamaya göre, bu geceden itibaren 12 Nisan saat 24.00e kadar Zonguldak ile büyükehirler Adana, Ankara, Antalya, Aydn, Balkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakr, Erzurum, Eskiehir, Gaziantep, Hatay, stanbul, zmir, Kahramanmara, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Mula, Ordu, Sakarya, Samsun, anlurfa, Tekirda, Trabzon ve Vanda il snrlar içinde vatandalarn sokaa çkmas yasakland.

Valiliklere konuyla ilgili genelge de gönderildi.

çileri Bakanlnn birazdan valiliklere gönderilen genelgenin tüm detaylar kamuoyu ile paylaaca bildirildi

Ana Sayfaya Git