Son dakika! Sokağa çıkma yasağının kaldırıldığı mahalleler

Diyarbakır'da geçtiğimiz gün ilan edilen sokağa çıkma yasağı konusunda Diyarbakır Valiliği son dakika açıklama yaptı. Kulp'ta 25 mahallede sokağa çıkma yasağının kaldırıldığı açıklandı.

Haberler 17.06.2017 - 14:49 Son Güncelleme : 17.06.2017 - 14:52

Diyarbakrda geçtiimiz gün ilan edilen sokaa çkma yasa konusunda Diyarbakr Valilii son dakika açklama yapt. Kulpta 25 mahallede sokaa çkma yasann kaldrld açkland.

YASAIN KALDIRILDII MAHALLELER

Valilik tarafnndan yaplan açklama da limiz Kulp ilçesi mülki snrlar içerisindeki dalk ve ormanlk alanda faaliyet yürüten, aralarnda üst düzey örgüt yöneticilerinin de bulunduu deerlendirilen bölücü terör örgütü mensuplarn ve ibirlikçilerini etkisiz hale getirmek, bölgede bölücü terör örgütü mensuplar tarafndan kullanld deerlendirilen snak, barnak, depo alanlarn, uçaksavar mevziilerini tahrip etmek ve malzemeleri ele geçirmek maksadyla operasyon icra edilmitir. Operasyon icra edilen bölgelerde halkn can ve mal güvenliinin salanmas ve sivil vatandalarn zarar görmemesi amacyla, 5442 sayl l daresi Kanununun ilgili maddeleri gereince, belirtilen bölgelerde (Kulp lçesine bal olan; Yaylak Köyü, All Köyü, Akdoruk Köyü, slamköy Köyü, Dolun Köyü, Narlca Köyü, Kaynakköy Köyü, Aaçl Köyü, Aa Elmal Köyü, çalayan Köyü, Karpuzlu Köyü, Zeyrek Köyü, Güllük Köyü, Özbek Köyü, Kurudere Köyü Karaaaç Köyü, Kaml Köyü, çukurca Köyü, Demirli Köyü, Akbulak Köyü, Düzce Köyü, Temren Köyü, Güleç Köyü, Barn Köyü, ve Taköprü Köyü ile Mezralarnda) 15 Haziran 2017 günü saat 05.00dan itibaren geçerli olan sokaa çkma yasa, 17 Haziran 2017 Cumartesi günü saat 14.00 itibariyle kaldrlmtr. Vatandalarmza kendilerinin can ve mal güvenliinin salanmas için uygulanan yasaa uyduklar için teekkür ederiz denildi.

Ana Sayfaya Git