Sosyal imkanlar

Silvan'da sosyal sorumluluk projesi kapsamında cami taziye evi ve okul onarımını yapıldı

Haberler 13.04.2021 - 11:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Silvan lçe Muhtarlar Dernei bakanl tarafndan balatlan sosyal sorumluluk projesi kapsamnda balatlan çalmalar devam ediyor. Silvan ilçesi Nohuttepe Krsal Mahallesindeki cami, taziye evi ve okul onarld.

Silvan Muhtarlar Dernei Bakan Murat Ate, sosyal sorumluluk projesi kapsamnda i adam Dlbirin lhanl, Mehmet hsan lhanl destekleriyle Nohuttepe krsal mahallesinde bulunan cami, taziye evi, okul ve imam lojman onarld.

MUHTARLAR DERNE

Muhtar Ate, Silvan ilçemizin genelinde balatm olduumuz sosyal sorumluluk projesi kapsamnda lhanl ailesinin destekleriyle Nohuttepe krsal mahallemizdeki cami, taziye evi, okul ve imam lojman onardk. Silvan ilçe merkezi ve krsal mahallelerimizdeki yardma muhtaç vatandalarmz ile cami, okul ve taziye evlerinde gerekli çalmalarmz yapmaya devam ediyoruz. Sosyal sorumluluk projesi ile Silvan ilçemizde tüm yardma muhtaç vatandalarmza yardm elini uzatmaya devam edeceiz dedi.

adam Dlbirin lhanl, Silvandan uzakta dahi olsak gönlümüz her zaman Silvan ile birlikte, köyümüzdeki cami, taziye evi, okul ve imam lojman için Silvan Muhtarlar Dernei talep istedi bu talepler dorultusunda bizde elimizden gelen yardmlar esirgemedik. memleketimiz için her zaman elimizi tan altna koymaya hazrz dedi.

Ana Sayfaya Git