Sosyal mesafeye başkan teşekkürü

Başkan Beyoğlu'ndan sosyal mesafe kuralına uyan vatandaşlara teşekkür.

Haberler 09.04.2020 - 02:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR - Diyarbakrn Balar lçe Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, yeni tip korona virüs tedbirleri kapsamnda vatandalarn günlük alveri ihtiyaçlarn temin ettii semt pazarlarnda denetimlerde bulunarak sosyal mesafe kurallarna uyan vatandalara teekkür etti.

Balar Belediyesinin yeni tip korona virüs salgnna kar mücadelesi devam ediyor. Belediye ekipleri günlük olarak dezenfekte çalmalarn devam ettirirken, gece ise cadde ve sokaklar buhar özellii olan araçlarn püskürttüü antiseptik solüsyon ilaçlaryla dezenfekte ediliyor. Vatandalarn günlük temel gda ihtiyaçlarn temin ettii semt pazarlarnda ekipler halkn ve esnafn ateini ölçerek alana alyor, maske ve eldiven datarak belirlenen 3 metre sosyal mesafe kuralna uyulmas için uyarlarda bulunuyor.

Bakan Beyolu semt pazar denetiminde

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, yeni tip korona virüs tedbirleri kapsamnda vatandalarn günlük alveri ihtiyaçlarn temin ettii semt pazarlarnda denetimlerde bulunarak sosyal mesafe kurallarna uyan vatandalara teekkür etti. Pazar esnaf ve alverie gelen vatandalarla sohbet eden Beyolu, Bu tedbirler ve kurallar sizlerin saln korumak içindir. Sosyal izolasyon, hijyen ve sosyal mesafe kurallar çok önemlidir. Bunlara uyarsak salgnn bize ve bizim üzerimizden baka insanlara bulamasn önleriz. Genel olarak bunlara uyulduunu görüyoruz. Bu nedenle sizlere teekkür ediyorum dedi.

Ana Sayfaya Git