Söz'e anlamlı Ödül

Söz Yayın grubuna, Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından, anlamlı plaket geldi.

Haberler 02.06.2016 - 08:46 Son Güncelleme : 02.06.2016 - 08:46

Muhammet YILDIZ

Peygamber Sevdallar Platformu Tertip Komitesi, Söz-Uzay Yayn Grubuna, Vahdet ve Kardelik Rehberi Hz. Muhammed(S.A.V) temal, 2016 Diyarbakr kutlu Doum etkinliklerine verilen destekten dolay, anlaml plaketle takdir edildi.

Tertip Komitesi üyeleri Mustafa enol ve Orhan Zere, dün Söz-Uzay yayn Grubunu ziyaret etti. Genel Yayn Yönetmenimiz Ömer Büyüktimurla görüen enol, Peygamber Sevdallar Platformu olarak, kendilerine medya alannda olduu gibi maddi ve manevi büyük destek verildiini belirterek, Söz ve Uzay yayn gurubuna teekkür etti.

SÖZE PLAKET

enol öyle dedi; Söz ve Uzay yayn gurubu Diyarbakr için çok önemli çalmalar yaparak Diyarbakr bütünletiriyor. Bizde Türkiye genelinde faaliyet gösteren Peygamber sevdallar platformu olarak Söz Gazetesine teekkür ediyoruz. çalmalarmza desteklerinizden dolay, anlaml bir plaketle takdirlerimizi sunuyoruz.

Bu anlaml plaketti almaktan dolay Peygamber Sevdallar Komitesine teekkür eder Genel Yayn Yönetmenimiz Ömer Büyüktimur, manevi yönde platformun Diyarbakra ve Diyarbakr halkna takdire ayan hizmetlerde bulunduunu söyledi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır