Sözleşme imzalandı

Kayapınar Belediyesinde 780 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı

Haberler 10.03.2021 - 00:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Kayapnar lçe Belediyesi ve Hizmet- Sendikas arasnda 780 içiyi kapsayan toplu i sözlemesi imza töreni gerçekletirildi.

Kayapnar lçe Belediyesi ve Hizmet- Sendikas arasnda Kayapnar Kaymakam ve Belediye Bakan Ünal Koç, Hizmet- Sendikas Diyarbakr ube Bakan Ercan Kahraman, Bakan Yardmclar Berat Yazc ve çetin Öe, Belediye Bakan Yardmcs Cihat Kayhan ve nsan Kaynaklar Müdürü Hac Ahmet Suba katlmyla 780 içiyi kapsayan toplu i sözlemesi imza töreni gerçekletirildi.

PERSONELMZE HELAL HO OLSUN

Kayapnar Kaymakam ve Belediye Bakan Ünal Koç törende yapt konumada, yaplan toplu i sözlemesinde personellerin hak ettikleri zam orann alabilmeleri adna tan altna gövdelerini koyduklarn belirtti. Bakan Koç, Personellerimize helali ho olsun. Biliyorum ki bu içi kardelerimizin yapm olduu çalmalar ve fedakarlklar bu alm olduu rakamlarn çok çok daha üstündedir. Bizim amacmz içilerimizin duasna talip olmak ve yerel yönetimler olarak bu ehrin her sokana, caddesine ve mahallesine hizmet edebilmek. Bu hizmetleri de içi kardelerimizle birlikte yapyoruz. Onlarn bizim yanmzda olmas ve fedakarca sahada çalmas bizlerin iini kolaylatryor. nallah bundan sonraki süreçte de personellerimizle birlikte bu ehre hizmet etmeye devam edeceiz. Yaptmz bu sözlemenin hayrlar getirmesini temenni ediyorum dedi.

Toplu i sözlemesi imza töreninde konuan Hizmet-i Sendikas Diyarbakr ube Bakan Ercan Kahraman ise Hizmet- sendikas ile Kayapnar Belediyesi personel irketi arasnda gerçekletirilen toplu i sözlemesi görümeleri srasnda kendilerine ev sahiplii yapan, kendilerini samimi ve scak bir ortam sunan Kayapnar Belediyesine teekkür ettiklerini aktard. Toplu i sözlemesinin öncelikle belediye, sendika, içi ve emekçilere hayrl olmasn diledi.

Ana Sayfaya Git