Sözleşme imzalandı

Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumunda toplu iş sözleşmesi

Haberler 07.10.2021 - 00:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartlar Kurumu (KGK) ile Öz Finans Sendikas arasnda toplu i sözlemesi imzand.

Sendikadan yaplan yazl açklamada, kamudaki 700 binden fazla içiyi ilgilendiren 2021 Yl Kamu Toplu Sözlemeleri çerçeve Protokolünün 11 Austosta imzaland anmsatld.

Protokol kapsamndaki i yerlerinden KGKde ilgili toplu i sözlemesinin de anlamayla sonuçland belirtilen açklamada, sözlemenin KGK, Türk Ar Sanayii ve Hizmet Sektörü Kamu verenleri Sendikas (TÜHS) ile Öz Finans Sendikas arasnda imzaland duyuruldu.

Öz Finans Sendikas Genel Bakan Yardmcs rfan Kemal Karatosun, imza töreninde, KGKde ilk kez sözleme imzalamann mutluluunu ve hakl gururunu yaadklarn ifade ederek, unlar kaydetti:

TOPLU SÖZLEMES

Kurumda örgütlenmeye ilk baladmz 2020nin kasm ayndan itibaren kurum yöneticileri olan diyaloumuzu üst seviyede tutma çabasnda olduk. Üyelerimizin haklarn ve menfaatlerini korumak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çabaladk. Bu süreç içerinde zaman zaman gergin anlar da yaand. Ancak, bunlar iin tuzu biberi oldu.

Karatosun, toplu i sözlemesinin hayrl olmasn diledi, emei geçenlere teekkür etti.

mza törenine KGK Bakan Rza çelen, Bakan Yardmcs Murat Yünlü, Öz Finans- Sendikas Genel Bakan Yardmcs Ali Klç ve TÜHS Genel Sekreter Yardmcs erefettin Güler katld.

Ana Sayfaya Git