SP'den Söz'e ziyaret

Saadet Partisi Genel Merkez İdare Kurulu üyeleri Av. Bülent Kaya ve Mustafa Kupik ile Partinin Diyarbakır İl Başkanı Fesih Bozan ve Bağlar İlçe Başkanı Kerem Demir Söz Gazetesini ziyaret etti. Ziyarette, SP üyeleri ile Genel Yayın Yönetmenimiz Ömer Büyüktimur, 16 Nisan'da yapılacak referandum'a dair görüş alış-verişinde bulundu.

Haberler 19.02.2017 - 12:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Tahir KARAKEç/Muhammet YILDIZ

DYARBAKIR- Saadet Partisi Genel Merkez dare Kurulu üyeleri Av. Bülent Kaya ve Mustafa Kupik ile Partinin Diyarbakr l Bakan Fesih Bozan ve Balar lçe Bakan Kerem Demir Diyarbakr Söz Gazetesini ziyaret etti.

BÜYÜKTMURLA GÖRÜTÜLER

Genel Yayn Yönetmenimiz Ömer Büyüktimurla bir araya gelen Saadet Parti Heyeti, referandum sürecini ve ülkenin gündemini deerlendirdi. Kaya, bu kapsamda tüm medya kurulular ve sivil toplum örgütleriyle bir araya geleceklerini ifade etti. Referandum sürecinde Halkn henüz neye Evet, neye Hayr diyeceini bilmediini belirten Kaya, bunu halka en iyi bir ekilde kendilerinin anlatacan söyledi. Saadet Partisinin, Bakanlk sistemine kar olmadn, ancak maddelere ve paketin getirilme ekline kar olduklar için, hayr dediklerini söyledi.

Ana Sayfaya Git