Su birikintisi ölümlere oldu!

Sürücüsünün kontrolden çıkıp, yol kenarındaki su birikintisine devrilen otomobildeki 4 kişi yaşamını yitirdi. 3 kişi yaralı kurtuldu.

Haberler 14.05.2018 - 08:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfann Viranehir ilçesinde, sürücüsünün kontrolden çkp, yol kenarndaki su birikintisine devrilen otomobildeki 4 kii yaamn yitirdi.

Kaza, akam saatlerinde Viranehir- anlurfa karayolundaki Dayan Jandarma Karakolu yaknlarnda meydana geldi. anlurfa yönüne ilerleyen sürücüsünün ismi örenilemeyen 16 F 9996 plakal otomobil, kontrolden çkp, yol kenarnda ya nedeniyle oluan su birikintisine dütü. Kazada, otomobildeki 4 kii yaamn yitirdi. hbarla olay yerine çok sayda AFAD ve salk görevlisi sevk edilirken, olay yerine dalgçlar da çarld.

Kimlikleri belirlendi

Otomobilde hayatn kaybeden 4 kii ile vatandalar tarafndan yaral olarak çkartlan 3 kiinin kimlikleri belirlendi. Kazada Ali rgin, Mehmet rgin, Aye rgin ve Remziye rginin hayatn kaybettii, Erkan rgin, Vedat rgin ve Nuran rginnin ise yaraland örenildi. Hastanede tedavi altna alnan yarallarn hayati tehlikesinin devam ettii belirtildi.

Sudaki araç çkartld

Suya devrilen otomobil olay yerine gelen vinç yardmyla çkartlarak incelemek üzere karakola götürüldü. Aracn çkartlmasnn ardndan sualt polisleri baka ceset olma ihtimaline kar yeniden arama tarama çalmas yapt. Yaplan aramada herhangi bir cesede ulalamad.

Suyun tahliyesine baland.

Bölgeye gelen anlurfa Büyükehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon daresi Genel Müdürlüüne (SUK) ait vidanjör biriken suyu tahliye etmeye balad. Suyun tahliye edilmesinin ardndan ekiplerin yeniden inceleme yapacaklar belirtildi.

Kazayla ilgili soruturma devam ediyor.

Ana Sayfaya Git