Su sorununu çözüyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, Ergani’de içme-kullanma suyu sağlayan Hoşan Terfi Merkezinde bulunan arızalar ile pompa istasyonundaki aksaklıkları hazırladığı projelerle çözüme kavuşturuyor.

Haberler 11.02.2021 - 00:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DSK Genel Müdürlüü, Erganide su ihtiyac karlanrken ortaya çkan problemleri çözmek için harekete geçti. lçe merkezinin bir ksmn besleyen Hoan Terfi Merkezinde bulunan pompalarn sk aralklarla arza vermesi üzerine DSK ekiplerince çalma balatld.

SU SORUNU çÖZÜLÜYOR

Teknik ekip tarafndan yaplan incelemenin ardndan arzalanan pompalarn revizyonu yaplacak ve tesis tamamen elden geçirilecek. Ergani Pompa stasyonunda ise mekanik sorunlarn sk yaanmas üzerine teknik ekipler tarafndan gerekli çalmalar yaplarak sorunlar giderildi. DSK Genel Müdür Yardmcs Selçuk Gördük, Ergani Hoan Terfi Merkezinde ve pompa istasyonunda devam eden çalmalar inceleyerek teknik personelden bilgi ald.

DSK Genel Müdürü Frat Tuti, su sorununu çözmek amacyla DSK ekiplerinin youn bir ekilde çaltn belirterek, Bu skntlarn önümüzdeki süreçte daha büyük aksaklklara yol açmamas için ekiplerimiz sahada çalyor. Ergani ilçemizin kesintisiz, salkl ve kaliteli içme suyuna kavuturacaz dedi.

Ana Sayfaya Git