Suçlamayı reddetti!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp, MHP eski Kocaköy ilçe başkanının yaptığı asılsız iftiralara karşı suç duyurusunda bulunduklarını ve bu işin takipçisi olup peşini bırakmayacaklarını söyledi.

Haberler 13.08.2020 - 00:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

MHP Diyarbakr l Bakan Cihan Kayaalp, son dönemlerde tekilatlarn hedef alan kesimlerden dolay basn açklamasnda bulundu. Bakan Kayaalp, daha önce 25 yldr Kocaköy ilçesi MHP ilçe bakanl görevini yapp, daha sonra olumsuz ikayetler üzerine görevden alnmas için genel merkeze aktardklarn söyledi. Genel merkezin eski ilçe bakannn görevden almasyla, iddiaya göre eski bakan Zeynel Can, tekilatlarna zarar vermek suretiyle aslsz iftiralarda bulunduunu ve parti olarak Can hakknda suç duyurusunda bulunduklarn vurgulad.

Bakan Cihan Kayaalp, baz haber yayn organlarnda tekilatlar ve ahsyla ilgili baz haberler yaymlanmasndan dolay bu açklamay yapma gerei duyduunu belirtti. Bakan Kayaalp, Daha önce Kocaköy ilçe bakanl görevi yapmakta olan ancak hakknda çok sayda ikayetin geldii, birçok olumsuzluun yaand, birçok vatandamzn madur edildii iddialaryla bize gelen ikayetler üzerine yaptmz aratrmalarda bu ilçe bakannn görevini kötüye kullandn, zaten ilçede de 70 oydan fazla oyun çkmadn, ilçede birçok insan kendisinden rahatsz olduunu fark edince görevden alma gerei duyduk. Bu arkadamz görevden alndktan sonra çok çirkef bir biçimde bizleri ve tekilatmz zan altnda brakacak iftiralara bavurmaya balad. Metruk bir binada yardm kolisi olduunu iddia ettii içinde birkaç baklagillin olduu fasulye gibi, mercimek gibi, küçük bir koli görüntüsünü çekerek o konu üzerinde de tekilatmzla ilgili veya yardm kolisi olduuyla ilgili hiçbir ibare olmad görüntülerde de anlalyor. Bahçeye yarm kilo kadar döküp onun da görüntülerini çekerek yardm kolilerini devletin bize verdii kolileri hayvanlara yedirdiimiz aslsz ve tamamen iftira dolu baz açklamalar yapm dedi.

SUç DUYURUSUNDA BULUNACAIZ

Kendileriyle ilgisi olamayan, bir yerde kötü kurgulanm sadece iftira ile kendilerini bir ekilde ypratma çabas içerisine giren bu ahs hakknda yarn itibariyle suç duyurusunda bulunacaklarn ifade eden Bakan Kayaalp, nallah kanun karsnda bunun ilgili gerekli ilemleri balatacaz ve gerekli cezay almas için elimizden geleni yapacaz. Bu arkadamz kendisini 25 yldr ilçe bakan olarak tantyor. 25 yldr ilçe bakanl yaptktan sonra görevden neden alndm diye hazmedemediinden dolay her türlü yalana bavuruyor. 25 yldr ilçe bakanl yapp hala 70 oy alyorsa, ya o arkadamzda problem vardr veya onu orada tutanlarda problem vardr. Biz bunu fark ettik gelen ikayetleri deerlendirdik, aratrdk. ikayetlerin büyük bir bölümünün hakl ikayetler olduunu anladk. Anladktan sonra genel merkezden görevden alnmasn talep ettik. Genel merkezde görevden alnmasn salad. Bu arkadamz görevden alnmadan sonra korkunç bir ekilde davamz, tekilatmz, ypratmak için saldryor. Her taraftan bize iftira atmaya çalyor. Bahse konu olan Zeynel Cann partimizle hiçbir ilgisi kalmamtr. Bundan sonra partimizin adn kullanmasna müsaade etmeyeceiz eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git