Sünnet sonrası keyif

Bismil İlçesi'nde Belediye tarafından düzenlenen şölende sünnet ettirilen 80 çocuğa, aileleriyle birlikte kent turu da yaptırıldı. Sünnet kıyafetleri ile Diyarbakır kent merkezini gezen çocuklara AVM'de yemek yedirildi, luna parka götürülerek doyasıya eğlenmeleri sağlandı.

Haberler 12.09.2017 - 09:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bismil ilçe Kaymakam ve Belediye Bakan vekili Turgay Gülenç, maddi durumu iyi olmayan 80 çocuk için sünnet öleni düzenledi. lçedeki ölende sünnet edilen 80 çocuk aileleriyle birlikte tahsis edilen 3 otobüsle Diyarbakra getirildi. Burada bir alveri merkezinde gezdirilen çocuklar ve ailelerine daha sonra yemek verildi.

ÖNCE SÜNNET SONRA GEZ

çocuklar ve aileleri buradaki gezinin ardndan lunaparka götürüldü. çocuu sünnet edilen ailelerden Amine Batur, sünnet edilen çocuu için güzel bir duygu yaadn söyledi. Batur, çocuumuzu sünnet ettirecektik. Ama imkanmz yoktu. Allah raz olsun. Dars bütün çocuklarn bana olsun dedi. Aysel Umut ise, iki çocuunun sünnet olduunu ve çok mutlu olduunu belirtti.

lçe Kaymakam ve Belediye Bakanvekili Turgay Gülençin, sünnet edilen çocuklara ayrca bir çeyrek altn ile 100 lira harçlk para verdii belirtildi.

Ana Sayfaya Git