Sur Belediyesi ‘stratejik plan’ çıkarıyor

Sur Belediyesi, ilçenin 5 yıllık stratejik planını hazırlamak için çalışma başlattığını duyurdu.

Haberler 17.07.2019 - 09:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sur Belediyesi, 2019-2024 yllarndaki çalmalarn yönünü belirleyecek olan stratejik plan hazrlyor. Belediyeden yaplan açklamaya göre, stratejik plan çalmalar kapsamnda oluturulan Stratejik Plan Hazrlama Komisyonu, ilk toplantsn yaparak çalma plann ortaya çkard. Belediye birimleri ile yaplacak toplantlarda, tüm personellerin önerileri alnacak. Sur içinde yaayan yurttalarla Surun tarihi meknlarnda avlu bulumalar adyla, ilçeye bal mahallelerde yaayan yurttalarla da köy meydan bulumalar adyla çeitli toplantlar yaplacak. Kentteki sivil toplum örgütleri ve meslek odalar ile bir araya gelinerek görü ve önerileri alnacak.

5 AYDA TAMAMLANMASI HEDEFLENYOR

Sur Belediye Ebakanlar Filiz Buluttekin ve Cemal Özdemirin de yer alaca stratejik plan hazrlk çalmalarnn 5 ayda tamamlanmas hedefleniyor. Stratejik plan tamamlandktan sonra Sur Belediye Meclisinde tartlp onaya sunulacak.

AMAç KATILIMCI HZMET

Sur Belediyesi, amaçlarnn, geni bir katlm ve kolektif bir çalmann sonucu olarak ortaya çkacak olan stratejik plan çerçevesinde belediye hizmetlerini katlmc, planl, sistemli ve verimli bir ekilde yürütmek olduunu açklad.

Ana Sayfaya Git