Sur'da tavizsiz denetim!

Sur İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdullah Çiftçi, korona virüs salgınından vatandaşları korumak ve salgının yayılmasını engellemek amacıyla belediyenin tüm ekiplerini teyakkuza geçirdi.

Haberler 20.03.2020 - 11:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sur Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Abdullah çiftçinin talimatlar dorultusunda harekete geçen belediyenin zabta ekipleri bir taraftan umuma açk olan i yerlerinin kapatlmas konusunda gerekli denetimleri gerçekletirirken, bir taraftan da ortak yaam alanlarnda dezenfekte çalmalar ve fahi fiyat artlarnn yaanmamas için market, medikal ve eczanelere yönelik sk denetimleri aralksz olarak sürdürmeye devam ediyor.

DEZENFEKTE EDLMEYEN HçBR ALAN BIRAKMAYACAIZ

Sur Kaymakam ve Belediyesi Bakan Vekili Abdullah çiftçi, yaanan salgndan vatandalar korumak ve salgnn yaylmasn önlemek için ilçede dezenfekte edilmeyen hiçbir alan braklmayacan söyledi. Halkn saln korumann en öncelikli konular olduunu belirten Kaymakam çiftçi, Sur Belediyesi temizlik, zabta müdürlükleri ile lçe Tarm ve Orman Müdürlüü ekipleri gerek ilaçlama, gerek temizlik ve gerekse de gda denetimi ve fiyat kontrolü noktasnda büyük bir gayret ve hassasiyetle çalyor. lçemizdeki toplu kullanm alanlarnn tamam Büyükehir Belediyesi ilaçlama ekipleri ile koordineli çalarak ilaçlanmaktadr. Cumhurbakanmz Recep Tayip Erdoan önderliinde açkladklar tedbirlere harfiyen uymalar, zorunlu durumlar dnda evlerinden çkmamalarn istirham ediyoruz. Bu iin akas yok lütfen herkes dikkatli ve sorumlu davransn. Birlikte ve sorumluluumuzu bilerek hareket edersek Allahn izin ile bu mikrobu yeneceiz dedi.

Sur ilçesinde bulunan esnaf da yaplan dezenfekte çalmalarndan dolay bata Sur ilçe Kaymakam ve Belediyesi Bakan Vekili Abdullah çiftçiye ve belediye çalanlarna çalmalarndan dolay teekkür etti.

Ana Sayfaya Git