Tacirlere darbe indi

Diyarbakır, Batman ve Sirt'te "narko-terör" operasyonda uyuşturucu satıcılarına darbe indirildi. Diyarbakır'da saman balyaları arasında 176 kilo esrar ele geçirildi: 4 gözaltı.

Haberler 20.02.2019 - 11:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIRda jandarma tarafndan düzenlenen operasyonda kiralk kamyona yüklü saman balyalarnn arasnda gizlenmi 176 kilo 340 gram esrar ele geçirildi. Olayla ilgili 4 kii gözaltna alnd.

Diyarbakr l Jandarma Komutanl Kaçakçlk ve Organize Suçlarla Mücadele ubesi ekipleri, 1 kiinin elinde bulundurduu uyuturucuyu, Gaziantepe götürmek için kamyon kiralad yönünde aldklar bilgiyle harekete geçti. Ekipler, plakasn tespit ettikleri kamyonu, Lice- Diyarbakr karayolunda durdurup narkotik köpekleriyle arama yapt. Köpeklerin tepki vermesi sonucu araç detayl inceleme amacyla l Jandarma Komutanlna çekildi. Yaplan adli aramada kamyon kasasna yüklü saman balyalarnn arasna gizlenmi 176 kilo 340 gram esrar ele geçirildi. Uyuturucuya el konulurken, olayla ilgili isimleri açklanmayan 4 kii gözaltna alnd.

SRT VE BATMAN OPERASYONU

Siirt ve Batmanda güvenlik güçlerince düzenlenen narko-terör operasyonunda 7 üpheli gözaltna alnrken, uyuturucu madde ile silah ele geçirildi.

Siirt l Jandarma Komutanl Kaçakçlk Ve Organize Suçlarla Mücadele ube Müdürlüü ekiplerince, terör ve organize suç örgütlerinin finans kaynaklar ve uyuturucu madde ticareti ve kullanmnn önlenmesine yönelik olarak yürütülen çalmalar kapsamnda Siirt ve Batmanda operasyonlar düzenlendi. Her iki ilde düzenlenen e zamanl operasyonlarda 7 üpheli gözaltna alnd. Batman l Emniyet Müdürlüü ekiplerinin de katld operasyonda gözaltna alnan 7 üphelinin adresinde yaplan aramalarda ise 45 gram esrar, 2 gram eroin, 30 gram kenevir tohumu, terör örgütünü simgeleyen bez parças, 6 uyuturucu kullanma aparat, 7 bo kovan, pala, kasatura, ruhsatsz av tüfei, 5 fiek, arjör ve 8 cep telefonu ele geçirildi. Gözaltna alnan 7 üphelinin jandarmadaki sorgu ilemleri sürüyor.

Ana Sayfaya Git